Foto Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la Cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţite

Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la Cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţite
sursa - https://www.facebook.com/asociatiaoamenibuni
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit
Clujencele de la "Oameni Buni" au vorbit la "Chefi la cuțite" despre ce înseamnă viața după cancer / Preparatul lor a luat 3 cuţit

Alina Nistor și Ana Maria Fulep de la Asociația „Oameni buni” din Cluj-Napoca au luat 3 cuţite la emisiunea Chefi la cuțite la Antena 1 cu un preparat reinventat pentru o dietă care a ajutat-o pe Alina în lupta cu cancerul colono-rectal. 

Concurentele concursului de gătit Chefi la Cuţite, Alina Nistor și Ana Maria Fulep, de la Asociația „Oameni Buni” din Cluj-Napoca au prezentat cu multă emoţie preparatul pentru cei patru jurați.   Clujencele au vrut să descrie preparatul care a ajutat-o pe Alina Nistor, președintele Asociației „Oameni buni”,  împreună cu medicii și prietenii, să găsească viață după cancer, dar Chefii au cerut să le spună şi povestea.

În episodul 15 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 9 aprilie 2025, Alina Nistor a povestit cum a aflat în urmă cu opt ani că are cancer colono-rectal în gradul 4. Ea a pus bazele unei asociații prin care ajută oamenii care se confruntă cu o astfel de boală. Alături de ea a venit și Ana Maria Fulep, prietenă și voluntar la asociația ei.

Acestea au povestit istoria lor și cum îi ajută și pe alții în lupta lor împotriva cancerului. Alina Nistor a subliniat, cu cel mai fermecător zâmbet din lume, că există viață după cancer și că după vindecarea sa, la 8 ani de la diagnostic, poate să îi ajute și pe alții cu Asociația „Oameni buni”.

E o mâncare reinventată care spune că a ajutat-o pe parcursul bolii. Totodată ea a povestit cum Dumnezeu i-a scos în cale prieteni, uneori chiar oameni care au fost părăsiţi de cei dragi după ce au fost diagnosticaţi de cancer. Chefii au fost impresionaţi de clujenncele care au învins "adevăratele probleme" şi care îi ajută şi pe alţii atunci când trec prin traumele unei boli precum cancerul. 

Preparatul prezentat e ceva reinventat de Alina, format din carne de pui și gutui, piure și rozmarin, inedit pentru cei patru jurați, care au declarat că trebuie să ai gusturi fine pentru a prepara mâncare de gutui. Clujencele au plecat mai departe în concurs cu 3 cuţite câştigate. 

"Da, da! Fetele noastre au trecut mai departe! Cu câte cuțite au trecut? Cu 3! Cifră magică de altfel! Experiența a fost pe măsură! Emoțiile la cote maxime! Ne bucurăm că am dus povestea Oamenilor Buni mai departe și sperăm ca mesajul nostru să ajungă la acele persoane care au nevoie de noi! Pentru că împreună suntem mai puternici iar prin cancer nimeni nu trebuie să treacă singur! Cancerul nu e capăt de linie, există viață după! Ce-om pățî, om pățî în etapa următoare!", au  scris pe Facebook cei de la Asociaţia Oameni buni. 

Comenteaza