Clujenii au “asaltat” Iulius Mall pentru Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu

Clujenii au “asaltat” Iulius Mall pentru Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu
Sute de persoane şi-au petrecut după-masa de Mărţişor în complexul comercial din cartierul Gheorgheni, sorbindu-le din ochi pe vedetele show-ului organizat cu acest prilej.

Senzualele vedete din showbiz Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au dansat languros, ieri, pe scena centrului comercial Iulius Mall, au dat autografe şi s-au fotografiat cu fanii minute în şir, astfel că organizatorii au urmat cu greutate programul evenimentului organizat cu prilejul zilei de 1 Martie.

Vestea că cele două vedete vor putea fi văzute în carne şi oase la mall, începând cu ora 16:00, a atras o mulţime de oameni la show-ul omului de televiziune Dan Capatos şi al asistentelor sale. Evenimentul a avut ca scop formarea celui mai lung "şnur uman" de mărţişor, alcătuit din persoane îmbrăcate în tricouri albe şi roşii. Sute de oameni au stat câteva ore înşiraţi la balustradele de la etajul complexului, s-au împins în spaţiul de la intrare şi au ovaţionat apariţia divelor, care au întârziat cu aproape jumătate de oră. Bianca şi Daniela, îmbrăcate în tricouri albe, jeanşi şi tocuri foarte înalte, au urcat pe scenă, au dansat şi au îndemnat Clujul să ia parte la "întrecerea" în lanţuri umane de mărţişor la care Iulius Mall Cluj a participat alături de centrele comerciale similare din Iaşi şi Timişoara.

"E frig rău de tot la Cluj, nu-i aşa?", a spus Drăguşanu la microfon. "Sunteţi îmbrăcaţi în roşu şi alb, haide Dinamo!", a adăugat ea. Colega sa de platou a strigat pe scenă "Hai CFR!", însă Bianca nu s-a sfiit să scandeze "Haide «U» Cluj!", echipa la care joacă fostul iubit, Adrian Cristea. "M-a aşteptat cu un buchet de flori la aeroport. Mi se pare firesc şi normal să se comporte ca un gentleman", s-a destăinuit diva în culise, susţinând însă că întâlnirea cu fostul său prieten s-a rezumat la câteva minute în terminalul aeroportului. "Şi dacă mai făceam altceva, nu-ţi spuneam", a ţinut să precizeze Bianca. "Eu vin des la Cluj, familia şi majoritatea prietenilor mei sunt aici, deci dacă mă vedeţi, să ştiţi că nu vin neapărat pentru Cristea", a subliniat Drăguşanu.

În faţa scenei a avut loc şi un spectacol susţinut de un grup de clujeni voluntari. Îmbrăcaţi în tricouri albe şi negre, tinerii au dansat, au ridicat mâinile şi s-au grupat într-un şir prelung care simboliza un şnur de mărţişor. Interesul mare al celor prezenţi pentru frumoasele asistente TV a pus beţe în roate organizatorilor spectacolului, nevoiţi să facă apeluri dese şi dure la calm. "Nu vă mai împingeţi! Nu fotografiaţi cu telefonul în timpul transmisiunii în direct! Nu îi bruscaţi pe oamenii de ordine că s-ar putea să vă pară rău!", le-a spus Capatos celor din public. Clujenii s-au îmbulzit la scenă şi în momentul autografelor acordate de Bianca şi Daniela, în ciuda apelurilor din partea gazdelor de a se apropia civilizat.

Dacă darul de mărţişor oferit la Iulius Mall a încântat mai mult ochii bărbaţilor, clujencele au fost surprinse ieri, pe stradă, de cadouri din partea unor bărbaţi în uniformă. Pentru a întâmpina cum se cuvine venirea primăverii, poliţiştii şi jandarmii clujeni au oferit flori şi mărţişoare femeilor întâlnite în centrul oraşului.

Au blocat scările

Punctul culminant al evenimentului de Mărţişor de la Iulius Mall, alcătuirea şirului alb-roşu, a blocat circulaţia prin centrul comercial. Scările care urcau şi coborau la etaj s-au oprit, iar voluntarii s-au înşirat de-a lungul treptelor pentru a fi pozaţi şi "măsuraţi". Lifturile au fost luate cu asalt în acel moment, astfel că aceia care voiau să urce ori să coboare au fost nevoiţi să stea la coadă pentru a scăpa din mulţime.

 

Comenteaza