Musculatură herculeană cu peste 6 milioane de aprecieri / De ce nu are Ronaldo niciun tatuaj la 39 de ani

Musculatură herculeană cu peste 6 milioane de aprecieri / De ce nu are Ronaldo niciun tatuaj la 39 de ani
| Foto: Instagram - Cristiano Ronaldo

Superstarul Al-Nassr care se pregătește pentru Euro 2024 cu Portugalia, a publicat pe Instagram o imagine care a strâns peste 6 milioane de aprecieri într-un interval de nici 20 de ore. 

O postare pe Instagram marca Cristiano Ronaldo a adunat 6.308.898 aprecieri în 18 ore. „Recharging” / "Reîncărcare" şi-a denumit Ronaldo fotografia în care îşi arată muşchii în vacanță, la plajă. Ronaldo stă în pantalonii săi albastru turcoaz, asortându-se cu oceanul limpede ca şi cristalul din spatele lui, ţinând brațele deschise pentru a primi soarele pe corpul fără tatuaje care sfidează cei 39 de ani și patru luni pe care îi are fotbalistul.

Cine crede că atacantul portughez în vârstă de 31 de ani s-a ferit de tatuaje pentru a-și evidenția mai bine musculatura herculeană se înșală amarnic. De fapt, CR7 a făcut-o din dragoste pentru copii și, în general, din dorința de a ajuta. El a luat decizia în 2012, când băiețelul coechipierului Martins s-a îmbolnăvit de leucemie. Aflând că altfel n-ar putea dona sânge, existând pericolul de a transmite infecții, Ronaldo n-a stat nicio clipă pe gânduri.

Ronaldo a încheiat sezonul cu o finală a Cupei Regelui din Arabia Saudită dramatică, pierdută la penalty-uri de Al-Nassr în fața rivalilor de la Al-Hilal. Meciul a fost unul tensionat, cu trei cartonașe roșii. Superstarul portughez a fost văzut plângând la finalul partidei, a scris sport.ro

Portugalia își începe campania de la EURO pe 18 iunie, împotriva Cehiei, într-o grupă din care mai fac parte Spania, Franța și Anglia. Portugalia, campioană europeană în 2016, este considerată de casele de pariuri drept una dintre favoritele la câștigarea trofeului.
 

Comenteaza