Cristi Minculescu se retrage de la Iris, ultimul concert al trupei cu Minculescu solist e la Cluj

Cristi Minculescu se retrage de la Iris, ultimul concert al trupei cu Minculescu solist e la Cluj
Cristi Minculescu a decis să plece de la Iris, iar Nelu Dumitrescu, bateristul trupei, spune astăzi, pentru Mediafax, că decizia solistului i-a uimit pe toţi membrii formaţiei şi că motivaţia solistului este aceea că nu este mulţumit de cât câştigă în România.

"Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Cristi (Minculescu, n. red.) de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte", a declarat Dumitrescu. "A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă", a spus bateristul, pentru Mediafax.

Ultimul concert al trupei în formula clasică va fi pe 2 septembrie, la castelul din Bonţida, lângă Cluj-Napoca, unde are loc Festivalul Barock - Zilele Castelului Banffy.

Minculescu va fi înlocuit cu Toni Şeicărescu. "Toţi s-au gândit la el, pentru că este un fan Iris", a spus Dumitrescu. Acesta a adăugat că este a treia oară când Minculescu părăseşte trupa. În 1982, a plecat din Iris ca să cânte cu o altă formaţie, Voltaj, dar s-a întors. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1990, când Minculescu a plecat în Elveţia, dar a revenit în Iris.

Iris a anunţat astăzi, pe pagina de Facebook, într-un comunicat oficial, că din 3 septembrie Cristi Minculescu părăseşte trupa. "Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu", arată anunţul.

UPDATE Surse din anturajul trupei spun, pentru ziuadecj.ro, că Minculescu va rămâne în muzică.

Comenteaza