CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „L-am închis la jumătate. Mă scuipau maimuțele dacă-l urmăream până la final”

CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „L-am închis la jumătate. Mă scuipau maimuțele dacă-l urmăream până la final”

Comedia românească „Teambuilding”, care a strâns cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, a stârnit controverse încă de la lansare. Filmul cu umor grobian a fost desființat de Cristian Tudor Popescu. 

Filmul „Teambuilding” a rulat în cinematografele din România din luna septembrie, dar abia din decembrie a fost urcat pe Netflix. Abia după ce lungmetrajul a fost postat pe internet au început dezbaterile.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook despre celebrul film românesc de comedie „Teambuilding”. Lungmetrajul este o satiră cu umor grosolan care tratează relaţia dintre angajați și șefi în marile companii – multinaționale.

CTP, care de-a lungul timpului s-a remarcat și drept critic de film, face parte din categoria celor care nu au fost absolut deloc încântați de producție, invocând clișeele, excesul de cuvinte și de scene vulgare și jocul actoricesc modest.

„S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau.

Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Cristian Tudor Popescu. 

Comenteaza