Culiţă Sterp NU poate face bani de Revelion în Germania, dar face bani între timp în cluburile din Cluj-Napoca

Culiţă Sterp NU poate face bani de Revelion în Germania, dar face bani între timp în cluburile din Cluj-Napoca
| Foto: https://www.facebook.com/Tuluaclub - decembrie 2022

Artistul nu poate ieși din România, fiind sub control judiciar, dar măsura nu îl opreşte să concerteze în continuare în ţară, inclusiv în Cluj-Napoca, unde a făcut în urmă cu o lună un accident rutier fiind băut şi drogat, iar apoi a părăsit locul accidentului. 

Nu toţi clujenii au decis să îl boicoteze pe manelistul Culiță Sterp care a fost autorul unui grav accident în Cluj-Napoca, în noaptea de 16 spre 17 noiembrie, fugind de la locul accidentului după ce a trecut pe roşu şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Cântăreţul a fost reţinut abia după ce presa clujeană a apelat la ministrul Bode pentru a cere explicaţii în urma accidentului, poliţiştii clujeni fiind la acea vreme extrem de precauţi în declaraţii şi acţiuni. În urma reţinerii pentru 24 de ore artistul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Însă, judecătorii au decis să îl plaseze pe manelist sub control judiciar pentru 60 de zile. Apoi, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa drogurilor. Din proba de urină a reieșit că a consumat marijuana.

Măsura de a fi plasat sub control judiciar nu îl opreşte pe cântăreţ să concerteze de zor sau să facă inclusiv acte de caritate cum a fost cel de la VIVO!, când i-a omenit pe copiii de la Casa de copii de tip familial ”Lukas” din Turda. Acesta a mai ţinut apoi un concert caritabil în Bihor , iar banii adunaţi acolo au mers către 10 familii nevoiașe din Alesd şi împrejurimi. 

Manelistul ar fi trebuit să concerteze şi românilor din Germania în noaptea de Revelion 2023. În locul său va concerta o colegă de breaslă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, pe contul său de TikTok. „Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem.

Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a transmis Culiță Sterp

Din Cluj-Napoca, la Baia Mare, la Zalău, Reghin, Dej, apoi iar la Cluj, manelistul îşi duce fericit viaţa mai departe ca şi cum nimic accidentul din luna noiembrie din Cluj-Napoca nu ar fi existat. În prima zi de Craciun, pe 25 decembrie "ne vedem la Satu Mare", şi-a anunţat acesta publicul. 

Soţia lui Culiţă a transmis pe pagina de Facebook a artistului după accidentul de la Cluj din noiembrie că acesta regretă cele întâmplate şi că sunt perfect conştienţi de gravitatea celor întâmplate. Aceasta a spus că Sterp şi-a arătat de la început disponibilitatea de a colabora cu organele judiciare, lucru contrazis de fapte, respectiv tocmai fuga de la locul accidentului, faptă care ar trebui taxată, potrivit Codului Penal.  

Comenteaza