Cursuri de vară gratuite, la Şcoala Populară de Arte

Cursuri de vară gratuite, la Şcoala Populară de Arte
Clujenii care vor să se iniţieze în discipline artistice, de la actorie sau dans la interpretare instrumentală, respectiv vocală, se pot înscrie la unul din cele peste 20 de cursuri de vară organizate gratuit în perioada 9 iulie - 3 august de Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda.

Cursurile sunt coordonate de specialişti, se desfăşoară, fiecare în parte, pe durata a cinci zile şi vor avea loc la sediul Şcolii Populare de Arte Tudor Jarda, de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51. Între cercurile propuse se numără "Laboratorio voce", care se va desfăşura între 9 şi 13 iulie, sub îndrumarea Laviniei Bocu, "Iniţiere în actorie", coordonat de Petre Băcioiu, "Violă, vioară, braci", coordonator Ştefan Ioanovici, "Dans clasic, modern şi contemporan", sub îndrumarea Melindei Moga.

Celelalte cursuri oferite sunt: Canto muzică uşoară, Repertoriu muzică uşoară, Iniţiere corală, Iconografie pe sticlă, Canto muzică populară, Chitară electrică şi bas, Iniţiere taragot, Instrumente de suflat din alamă (trompetă, trombon, eufoniu, tubă, bas fligorn), Iniţiere fanfară, Chitară, Instrumente jazz, Instrumente percuţie, Tehnici interpretare jazz grup, Tehnici interpretare muzică uşoară, Tehnici interpretare muzică populară - ultimele două adresate absolvenţilor Şcolii Populare de Arte sau absolvenţilor de studii gimnaziale muzicale. Participarea la cursuri poate însemna, fără a fi obligatoriu, o etapă premergătoare înscrierii la cursurile de bază ale Şcolii Populare de Arte, care vor începe în toamnă. Informaţii cu privire la categoriile de vârstă cărora se adresează fiecare dintre cursuri, coordonatorii acestora, perioada de desfăşurare şi intervalul orar sunt disponibile pe site-ul instituţiei (scoaladearte.ro). Înscrierile se fac pe e-mail, la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

(D.E.)

 

 

Etichete
Comenteaza