De ce s-a spart „Gașca Zurli”. Acuzații usturătoare la adresa Mirelei Retegan / „Îmi provoacă scârbă. Te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop”

De ce s-a spart „Gașca Zurli”. Acuzații usturătoare la adresa Mirelei Retegan / „Îmi provoacă scârbă. Te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop”
| Foto: sursa - https://baby.unica.ro/

După ce s-a spart „Gașca Zurli!”, în urma unui ”exod” pe capete, trei actori de bază anunțând recent că au părăsit trupa Mirelei Retegan, ies la iveală noi secrete din culisele celor trei plecări intempestive.

Mirela Retegan a transmis după ce au plecat din trupă Vero Căliman, alias „Fetița Zurli”, ea fiind prima care a părăsit trupa, Razvan Marina, alias ”Truli”, iar apoi Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, că plecările au legătură cu faptul că oamenii vor pur și simplu să își vadă de viață: „Vrei să faci copii, să te căsătorești”

Însă Ionuț Varodi a deschis Cutia Pandorei și a făcut o nouă postare pe rețele de socializare, în care a explicat adevăratele motive care au dus la plecarea lui din trupă. 

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. 

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus”, a dezvăluit Ionuț Varodi, pe contul său de Instagram, citat de click.ro

Comenteaza