Dieta cu vişine: Arde eficient grăsimea de pe abdomen

Dieta cu vişine: Arde eficient grăsimea de pe abdomen

Vişinele topesc în special grăsimea de pe abdomen şi sunt perfecte pentru diete datorită antioxidanţilor pe care îi conţin, numiţi antociani.

Luni

Mic dejun: un ou fiert, două linguri de brânză de vaci, o cafea cu lapte.

Prânz: supă de pui, o felie de pâine, sote de fasole verde, 200 de grame de vişine.

Cină: orez cu ciuperci, salată de sfeclă, un pahar de 250 de mililitri de suc de vişine.

Marţi

Mic dejun: trei linguri de brânză de vaci, o felie de pâine prăjită, cafea.

Prânz: supă de legume, carne de peste la grătar, piure de cartofi (150 de grame), usturoi, 250 de grame de vişine.

Cină: ghiveci de legume cu salată verde, o felie de pâine, o felie de tarta cu vişine confiate.

Miercuri

Mic dejun: 300 de grame de vişine.

Prânz: supă de legume, salată din ciuperci, ardei, măsline, castraveţi, roşii, 250 de mililitri de suc de vişine proaspăt.

Cină: friptură de pui (150 de grame), salată verde, 200 de grame de vişine.

Joi

Mic dejun: cereale integrale cu lapte, 100 de grame de vişine.

Prânz: supă de pui cu legume/supă de pui cu tăiţei, friptură de vită (100 de grame) cu cartofi natur (150 de grame), 250 de grame de vişine.

Cină: piure de cartofi (150 de grame) cu friptură de pui la cuptor (150 de grame), salată de roşii cu castraveţi, o felie de tarta cu vişine.

Vineri

Mic dejun: iaurt degresat cu fulgi de porumb, 100 de grame de vişine.

Prânz: supă de legume, peste slab la grătar cu lămâie, un pahar de 250 de mililitri de suc de vişine.

Seară: supă de pui, friptură înăbuşită de pui cu garnitură de fasole verde, 200 de grame de vişine.

Sâmbătă

Mic dejun: ou fiert, două linguri de brânză de vaci, cafea cu lapte.

Prânz: supă de curcan, pui la grătar cu garnitură de crudităţi (morcovi, ţelină, lămâie, etc), prăjitură de vişine sau 150 de grame de vişine.

Cină: supă de curcan, 200 de grame de vişine.

Duminică

Mic dejun: iaurt degresat, o felie de pâine prăjită şi 100 de grame de vişine.

Prânz: supă de legume, friptură de pui cu salată verde, 250 de mililitri de suc de vişine.

Cină: peşte la grătar cu legume la cuptor, salată de fructe (100 de grame de vişine, iar restul fructelor după preferinţă).

Comenteaza