Dieta cu vişine: Arde eficient grăsimea de pe abdomen
- Scris de Ziua de Cluj
- 03 Iun 2019, 14:02
- Life
- Ascultă știrea

Vişinele topesc în special grăsimea de pe abdomen şi sunt perfecte pentru diete datorită antioxidanţilor pe care îi conţin, numiţi antociani.
Luni
Mic dejun: un ou fiert, două linguri de brânză de vaci, o cafea cu lapte.
Prânz: supă de pui, o felie de pâine, sote de fasole verde, 200 de grame de vişine.
Cină: orez cu ciuperci, salată de sfeclă, un pahar de 250 de mililitri de suc de vişine.
Marţi
Mic dejun: trei linguri de brânză de vaci, o felie de pâine prăjită, cafea.
Prânz: supă de legume, carne de peste la grătar, piure de cartofi (150 de grame), usturoi, 250 de grame de vişine.
Cină: ghiveci de legume cu salată verde, o felie de pâine, o felie de tarta cu vişine confiate.
Miercuri
Mic dejun: 300 de grame de vişine.
Prânz: supă de legume, salată din ciuperci, ardei, măsline, castraveţi, roşii, 250 de mililitri de suc de vişine proaspăt.
Cină: friptură de pui (150 de grame), salată verde, 200 de grame de vişine.
Joi
Mic dejun: cereale integrale cu lapte, 100 de grame de vişine.
Prânz: supă de pui cu legume/supă de pui cu tăiţei, friptură de vită (100 de grame) cu cartofi natur (150 de grame), 250 de grame de vişine.
Cină: piure de cartofi (150 de grame) cu friptură de pui la cuptor (150 de grame), salată de roşii cu castraveţi, o felie de tarta cu vişine.
Vineri
Mic dejun: iaurt degresat cu fulgi de porumb, 100 de grame de vişine.
Prânz: supă de legume, peste slab la grătar cu lămâie, un pahar de 250 de mililitri de suc de vişine.
Seară: supă de pui, friptură înăbuşită de pui cu garnitură de fasole verde, 200 de grame de vişine.
Sâmbătă
Mic dejun: ou fiert, două linguri de brânză de vaci, cafea cu lapte.
Prânz: supă de curcan, pui la grătar cu garnitură de crudităţi (morcovi, ţelină, lămâie, etc), prăjitură de vişine sau 150 de grame de vişine.
Cină: supă de curcan, 200 de grame de vişine.
Duminică
Mic dejun: iaurt degresat, o felie de pâine prăjită şi 100 de grame de vişine.
Prânz: supă de legume, friptură de pui cu salată verde, 250 de mililitri de suc de vişine.
Cină: peşte la grătar cu legume la cuptor, salată de fructe (100 de grame de vişine, iar restul fructelor după preferinţă).