Doliu la Hollywood. Actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal în timp ce încerca să oprească un jaf

Doliu la Hollywood. Actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal în timp ce încerca să oprească un jaf

Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul său din serialul ”General Hospital”, a murit după ce a fost împușcat în timpul unui presupus jaf în Los Angeles. 

Johnny Wactor, actorul cunoscut cel mai bine pentru rolul său din serialul ”General Hospital”, a murit după ce a fost împușcat în timpul unui presupus jaf în Los Angeles. Avea numai 37 de ani.

Mama sa, Scarlett, a confirmat moartea sa pentru TMZ. Departamentul de poliție din Los Angeles a confirmat ulterior că Wactor a fost împușcat în jurul orei 3 dimineața, sâmbătă, după ce a confruntat trei bărbați care încercau să fure convertorul catalitic de la un vehicul.

Wactor a fost dus la un spital local unde a fost declarat decedat. Suspecții au fugit de la fața locului într-un vehicul și nu au fost arestați, a declarat poliția. Ancheta continuă, scrie The Guardian.

Agentul lui Wactor, David Shaul, a confirmat, de asemenea, moartea sa pentru Variety. „Johnny Wactor a fost un om spectaculos.Nu doar un actor talentat, dedicat meseriei sale, ci și un exemplu moral pentru toți cei care l-au cunoscut. Susținea munca grea, tenacitatea și atitudinea de a nu renunța niciodată”, a scris Shaul într-o declarație. 

El a descris colaborarea cu Wactor ca pe un privilegiu: „Ar fi dat literalmente cămașa de pe el. După mai bine de un deceniu împreună, va lăsa un gol în inimile noastre pentru totdeauna”.

Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Primul său rol de televiziune a fost în serialul dramatic Lifetime, Army Wives, și a continuat să apară în numeroase roluri de invitat în emisiuni precum Westworld, The OA și Criminal Minds.

Între 2020 și 2022, Wactor a apărut în peste 160 de episoade din General Hospital, unde a interpretat personajul Brando Corbin.

General Hospital a emis o declarație duminică: „Întreaga familie General Hospital este devastată să afle despre moartea prematură a lui Johnny Wactor. A fost cu adevărat unic și o plăcere să lucrezi cu el în fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei dragi lui în această perioadă dificilă”.

Comenteaza