Dorel Vișan, la 87 de ani: „Cea mai bună băutură este apa de izvor, dacă pui o picătură într-un kil de vinișor!”

Dorel Vișan, la 87 de ani: „Cea mai bună băutură este apa de izvor, dacă pui o picătură într-un kil de vinișor!”
| Foto: Agerpres

Actorul clujean Dorel Vișan a dezvăluit recent la ce trucuri apelează, pentru a se răcori și pentru a se hidrata, în zilele caniculare de vară. 

„Senatorul Melcilor”, cum i se mai spune actorului Dorel Vișan, după celebrul rol, duce un stil de viață sănătos, la 87 de ani. Director al Teatrului „Lucian Blaga” din Cluj, Dorel Vișan s-a născut în 25 iunie 1937, la Tăușeni, comuna Bonțida din judeţul Cluj. Într-un interviu oferit pentru click.ro, acesta a dezvăluit la ce trucuri apelează, pentru a se răcori și hidrata, în zilele caniculare de vară. 

„Ca să vă răcoriți, vara, beți apă, dar nu de la robinet, ci apă plată, sau, dacă aveți, de undeva, de la un izvor. Cea cu bule nu, apa minerală este bună mai degrabă pentru șpriț. Era și o strigătură, pe vremuri, o știu din bătrâni: „Cea mai bună băutură este apa de izvor, dacă pui o picătură într-un kil de vinișor!””, mărturisește Dorel Vișan.  

Despre scena teatrului Dorel Vişan spune de ce nu mai urcă acolo: "Pentru că nu mă interesează teatrul acesta, modern, care nu mai este pentru public, ci pentru gărgăunii din capul artiștilor. Ei nu mai joacă piese cu mesaj. Într-o lume în care suntem bulversați, e nevoie de spectacole realiste”.

Dorel Vișan susține că se simte foarte bine, din punct de vedere fizic, ducând un stil de viață sănătos, în căsuța lui de lângă Cluj, unde are și o mică fermă, cu grădină, livadă și stupi. Acesta chiar are un mesaj pentru cei care îi „poartă sâmbetele”: „Mă simt foarte bine, asta să scrieți, ca să vadă dușmanii că ne merge bine”, a transmis el, mai în glumă, mai în serios, pentru sursa citată. 

Comenteaza