Escapada luxoasă a lui Arpad Paszkany și a noii sale iubite. „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Escapada luxoasă a lui Arpad Paszkany și a noii sale iubite. „Îmbinăm utilul cu plăcutul”
| Foto: GSP.ro

Milionarul Arpad Paszkany, în vârstă de 52 de ani, care a finanțat echipa de fotbal CFR Cluj între 2002 și 2017, se află într-o relație de iubire cu Antonela Pătruț, în vârstă de 28 de ani, fostă ispită la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au cunoscut în februarie și de atunci sunt de nedespărțit.

Pătruț a declarat că întâlnirea lor a avut loc pe 14 februarie, când Paszkany a dus-o în Malta cu avionul privat, într-un cadru romantic. De atunci, cei doi petrec aproape tot timpul împreună, iar Paszkany a cucerit-o pe Antonela prin inițiativele sale și firea sa caldă și bună, scrie Gsp.ro.

În prezent, cuplul se află în Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde s-au bucurat de cine la cele mai exclusiviste restaurante, de plimbări cu iahtul și cu elicopterul. Totuși, Dubaiul nu va fi casa lor pentru mult timp, deoarece planifică să petreacă vara în Marbella, Spania.

Antonela Pătruț a mai precizat că relația lor este armonioasă, iar cuplul se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Momentan, nu au o dată exactă pentru întoarcerea în Europa, dar vor rămâne în Dubai până când temperaturile vor deveni prea ridicate.

Antonela Pătruț în vârstă de 28 de ani a devenit cunoscută la Insula Iubirii în sezonul din 2022.

 

Comenteaza