Festival de bere cu barmani roboţi

Festival de bere cu barmani roboţi
La festivalul din China, sticlele de bere sunt deschise de roboți care toarnă licoarea cu precizie în pahare. În plus, mașinăriile umanoide servesc și înghețată.

Festivalul Internațional al Berii Qingdao, supranumit și ''Oktoberfestul asiatic'', care are loc în această perioadă în mai multe locații din China, este un eveniment catalogat drept unic și spectaculos, informează Xinhua News.

La ediția din acest an a festivalului care se desfășoară anual din 1991, organizatorii au pregătit și un moment special, un spectacol oferit de 1.007 de roboţii care au bătut din picioare și s-au mișcat în ritmul muzicii în încercarea de a înregistra un record mondial pentru titlul de ''Cei mai mulți roboți care dansează simultan''. Aceștia au fost controlați cu ajutorul unui singur telefon mobil și au trebuit să danseze un minut întreg pentru a putea ''râvni'' la titlu, potrivit Guinness World Records.

Evenimentul a fost un succes cu toate că, câțiva roboți au fost descalificați pentru că nu s-au mișcat deloc sau au căzut, însă majoritatea membrilor trupei robotizate au reușit să se sincronizeze pe ritm timp de 60 de secunde. Spectacolul a fost organizat de Ever Win Company Ltd. care a dorit să-și promoveze astfel produsele într-un mod inedit. Astfel, compania a reușit să depășească de departe recordul precedent de 540 de roboți dansatori, pe care îl înregistrase la începutul acestui UBTECH Robotics Corp, relatează agerpres.ro.

 

Comenteaza