Foto Florin Piersic, fotografie de nota 10 cu nepoţelul Saşa

Florin Piersic, fotografie de nota 10 cu nepoţelul Saşa

Florin Piersic i-a surprins pe fani cu o fotografie de nota 10. Celebrul actor s-a pozat alături de nepoțulul său. Internauții au reacționat imediat la imaginea emoționantă și au stabilit cu cine seamănă micuțul.

Florin Piersic a urcat din nou pe scena TNB după aproape un an de absență. Celebrul actor în vârstă de 85 de ani s-a prezentat impecabil, ca de fiecare dată, iar alături i-au fost cei mai dragi oameni. Cu siguranță cel mai important spectator a fost chiar nepoțelul său, scrie playtech.ro.

Sasha are doar 5 ani și a venit să-și vadă bunicul jucând, la final dăruindu-i un trandafir. Andreea, mama băiețelului, a pus la dispoziție tuturor o imagine emoționată cu cei doi. Amintim că în cursul zilei de marți, 20 iulie, Teatrul Național București a prins viață.

Florin Piersic, fotografie de nota 10 cu nepoţelul Saşa

Sute de persoane care mai de care mai elegante au pășit pragul instituției special pentru spectacolul „Străini în noapte”. Sala Mare are o capacitate de 940 de locuri, dar contextul actual a făcut ca doar 75% din încăpere să fie ocupată.

Sasha a reușit să-l emoționeze teribil pe marele actor. Juniorul a stat cuminte la locul său până la finalul piesei, ulterior s-a îndreptat spre bunic pentru a-l felicita. Cei care l-au văzut pe micuț au stabilit că a luat cele mai frumoase trăsături ale artistului și speră să-i calce pe urme.

Comenteaza