Florin Piersic i-ar spune câteva lui Putin... dacă s-ar întâlni cu el faţă în faţă: "Păcat că nu mă trimiteți ambasador acolo"

Florin Piersic i-ar spune câteva lui Putin... dacă s-ar întâlni cu el faţă în faţă: "Păcat că nu mă trimiteți ambasador acolo"

Florin Piersic spune că ar avea un mesaj pentru Putin dacă s-ar afla cu el faţă în faţă referitor la ceea ce face în Ucraina. 

Maestrul Florin Piersic a povestit recent despre ocazia pe care a avut-o să filmeze în Uniunea Sovietică și cum a reușit să câștige simpatia actorilor ruși. 

"E frumoasă limba rusă. Afară de unul singur care nu trebuie să vorbească, dar nu-i mai spun numele, că e a treia oară când îl pomenesc.

Treaba lui, asta e... Nu-i treaba lui, e treaba noastră, dar păcat că nu mă trimiteți ambasador acolo ca să-i explic lui nea Vasile ăsta, cum îl cheamă, Putin.

'Uite care e chestia bătrâne -  vreau să-ți spun o chestie, ai cam exagerat cu asta, ai omorât copii, ai omorât femei, clădiri le-ai pus la pământ'", a spus Florin Piersic în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, citat de stiripesurse.ro

Vladimir Putin urmează să oficializeze vineri la Moscova anexarea de către Rusia a patru regiuni ucrainene controlate de armata sa, acţiune ferm denunţată de Kiev şi aliaţii săi occidentali.

Dictatorul rus pare pregătit să trimită și mai mulți oameni la luptă în Ucraina, iar mulți dintre ei li se vor alătura probabil celor între 40.000 și 80.000 care au fost deja omorăți sau răniți în războiul din Ucraina.

Comenteaza