Florin Piersic pleacă în Dubai. "În decembrie, o să fie mai ieftin să stai în Dubai decât să plătești o factură de întreținere în România"

Florin Piersic pleacă în Dubai. "În decembrie, o să fie mai ieftin să stai în Dubai decât să plătești o factură de întreținere în România"
| Foto: sport.ro

Realizatorul TV Dan Negru duce puterea brandului Piersic în Dubai. Acesta spune că de mulți ani are o tradiție cu actorul Florin Piersic: să sărbătorească în fiecare an Crăciunul la televizor. 

Dan Negru a făcut câteva dezvăluiri despre programul de Crăciun, într-un interviu acordat recent redacției Impact. Acesta a dezvăluit faptul că va pleca, alături de Florin Piersic, în Dubai pentru a filma câteva momente inedite, majoritatea avându-l în prim plan pe celebrul actor.

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”.  Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, a declarat Dan Negru.

"Am tot văzut știrea asta prin ziare și am zis să o confirm. Pentru că înainte de Revelion, e Crăciunul. Sunt vreo 10 ani de când Crăciunul îl fac cu Florin Piersic, la televizor. Anul ăsta filmarea de Crăciun o facem în... Dubai. În premieră, cu o echipă de productie/filmare etc de acolo. În decembrie, o să fie mai ieftin să stai în Dubai decât să plătești o factură de întreținere în România", a confirmat Dan Negru pe Facebook anunţul. 

Ajuns astăzi la 85 de ani, celebrul actor Florin Piersic este la fel de activ ca în anii săi de glorie. Florin Piersic, cunoscut în special pentru rolurile sale principale din filmele seria „Mărgelatu”, a reușit în toți acești ani să dovedească că este, într-adevăr unul din cei mai populari și iubiți actori români.

Comenteaza