Video Florin Salam, după ce un post TV a anunțat că a murit: ”Vă dau în judecată! Lăsați-mi familia în pace, oameni răi ce sunteți!”

Florin Salam, după ce un post TV a anunțat că a murit: ”Vă dau în judecată! Lăsați-mi familia în pace, oameni răi ce sunteți!”
| Foto: Captură video - https://www.facebook.com/MusicFlorinSalam/

Florin Salam a transmis că informația cu privire la moartea sa reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România: ”Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit”. Acesta este furios deoarece familia îi este hărțuită în ultimele zile. 

Manelistul Florin Salam a infirmat, pe pagina de Facebook, că ar fi murit, după ce Pro TV a anunțat că acesta ar fi decedat. 

Salam sugerează că este bolnav de Covid și face un apel ”să luăm în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă” şi adaugă că în două-trei zile va ajunge acasă.

Următoarea postare a cântăreţului are legătură cu familia sa, care este hărţuită în prezent de presă. "Cei care ați dat știrea asta sigur pregătiți-vă că pun familia și cei care sunt lângă mine să mă ajute și vă dau în judecată. Și cu asta basta, am încheiat.

Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii, copiii mei plâng și dați-mi voie să îmi trăiesc viața așa cum pot, nu mă omoară nimeni, mă omorâți voi cu vorbele care le spuneți.

Vă rog frumos plecați de acolo de la familia mea, de la copiii mei, lăsați-mi familia în pace. Și cu asta basta, lăsați-mă în pace, oameni răi ce sunteți!"

Comenteaza