Gest à la Cluj! Copiii ucraineni care merg la Cantina Prieteniei pentru o masă caldă, duși la un meci de baschet la BT Arena

Gest à la Cluj! Copiii ucraineni care merg la Cantina Prieteniei pentru o masă caldă, duși la un meci de baschet la BT Arena
| Foto: Facebook/O masă caldă

Copii ucrainieni care merg la Cantina Prieteniei au avut ocazia, vineri seara, să meargă în grup la meciul de baschet dintre U-BT - Timisoara.

"Copii care vin la #cantinaprieteniei, pentru #omasacalda! Copii carora razboiul le-a furat copilaria! Copii ucrainieni, care "merg" la scoala online, insa le lipsesc prietenii si activitatile extrascolare!

Astazi, impreuna cu cei care indragesc baschetul, ne-am dus la meciul U-BT - Timisoara. Multumim, U-BT Cluj-Napoca, pentru facilitarea accesului in sala! Mulțumim Fundatiei United Way Romania care sprijină parțial proiectul "O masa Calda pentru Ucraina", care ne permite sa rezistam in oferirea de hrana persoanelor refugiate la Cluj-Napoca!", au transmis cei de la Asociația O masă caldă.

Cantina Prieteniei este o inițiativa comună a mai multor asociații şi instituții din județul Cluj, reunite sub umbrela "Ajutăm Ucraina". Astfel, refugiații ucraineni aflați în rezidență temporară la Cluj-Napoca au posibilitatea să mănânce un prânz gratuit la cantina situată pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

Comenteaza