HOROSCOP 1 iunie 2021

HOROSCOP 1 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 1 iunie 2021.

Berbec

Urmeaza un eveniment important in familie si momentul iti capteaza intreaga atentie. Ai multe de pus la punct si ai senzatia ca nu mai este timp pentru toate. Ia o mica pauza pentru organizare, apoi, apuca-te de treaba.

Taur

Primele zile ale saptamanii vor fi mai linistite, dar asteapta-te, apoi, la ceva mai multa munca. Cu toate ca vara se instaleaza mai greu anul acesta, tu totusi stai cu gandul numai la vacante si-ti cam neglijezi proiectele incepute...

Gemeni

Esti decis sa faci ceva ce aveai de gand inca de acum cateva saptamani, insa nu ai avut timp. Nu mai amani si te apuci de treaba. In scurt timp apar si primele rezultate. Merita tot efortul!

Rac

Zilele astea ai putea avea cateva surprize de ordin financiar. Daca se intampla acest lucru te poti gandi deja la urmatorul pas. In caz ca ai nevoie de ajutor, vorbeste cu cineva de incredere.

Leu

Un moment mai dificil ivit la locul de munca te pune pe ganduri. Daca lucrurile continua in ritmul asta ai putea sa fi tentat sa renunti. Gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie pentru ca peste ceva timp ai putea sa regreti pasul.

Fecioara

Astazi ajungi intr-un loc aparte! Ai vrea sa ai puteri supranaturale si sa poti opri timpul. Cand vrei sa mai ramai, trebuie sa pleci... Asta este, nu pot fi toate chiar asa cum ni le dorim... 

Balanta

Ai cam ramas cu portofelul gol pentru ca nu te-ai uitat deloc, in weekend, pe ce dai banii. Realizezi ca esti nevoit sa te imprumuti si asta nu iti prea surade. Poate te ajuta cineva din familie cateva zile...

Scorpion

Te uimeste atitudinea unui coleg de munca. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva tocmai azi. E clar ca nu poti pleca mai repede de la munca... Acum va trebui sa-i explici persoanei iubite de ce esti nevoit sa intarzii.

Sagetator

Dimineata nu ai chef de nimic, nici sa vorbesti. Iti bei cafeaua in tacere si pleci. Partenerul e nelinistit, crede ca s-a intamplat ceva. Macar trimite-i un mesaj cand vezi ca insista cu telefoanele. 

Capricorn

Ai idei foarte bune si acesta este motivul pentru care multe persoane sunt interesate sa colaboreze cu tine. In felul acesta asteapta-te, in urmatoarea perioada, la intalniri importante care pot sa iti aduca multe beneficii.

Varsator

Esti intr-o perioada mai sensibila din punct de vedere emotional si esti destul de stresat. Poate nu e cel mai bun moment sa-ti faci planuri mari. Mai amana cateva zile, pana cand te mai linistesti.

Pesti

O ruda ti-a promis ca te ajuta cu ceva important, insa astazi afli ca s-a razgandit si asta iti cam da planurile peste cap. Nu-i nimic, tot ce trebuie sa faci este sa-ti regandesti prioritatile si sa renunti la lucrurile mai putin importante.

Comenteaza