HOROSCOP 1 noiembrie 2016

HOROSCOP 1 noiembrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 1 noiembrie 2016.

Berbec

Munca ta incepe sa fie mult mai apreciata si esti incantat de ceea ce se intampla. Esti in centrul atentiei si felicitarile nu se opresc. O sa discuti cu oameni din companie despre care credeai ca nu stiu ca existi.

Taur

Ziua nu se va intampla nimic deosebit, dar seara o sa te intalnesti cu prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Gemeni

Cu ocazia unei deplasari sau excursii, descoperi detalii foarte interesante despre cineva din familie. Poate fi vorba chiar despre o mostenire.

Rac

Persoane din anturajul tau nu pot trece peste discutii contradictorii mai vechi si se leaga mereu de astfel de detalii. Gasesti solutia potrivita pentru a-i face sa depaseasca aceste probleme.

Leu

Este o perioada benefica pentru afaceri, asa ca ai sanse sa iti pui in aplicare planurile facute acum ceva timp. Astrele au semne bune in aceasta privinta.

Fecioară

Este momentul sa-ti indreapti atentia catre activitatile casnice si, mai ales, la cele care conteaza mult pentru partenerul de viata. Acesta se simte ignorat.

Balanţă

Nu dai randament maxim astazi din pricina unui eveniment care are legatura cu viata sentimentala. La amiaza se iveste ocazia de a discuta cu o persoana pe care o admiri.

Scorpion

Atingi cote maxime ale succesului in privinta unui domeniu care te pasioneaza si transformi totul intr-o afacere de viitor pentru familia ta. Seara te vei declara foarte multumit de ceea ce s-a intamplat.

Săgetator

Comunici excelent cu oamenii pe care abia ii cunosti si cu care o sa colaborezi pe viitor. Vizitezi o cladire istorica sau iei parte la o conferinta cu un subiect istoric.

Capricorn

Ai un farmec aparte si cuceresti o persoana de sex opus. Nu este nimic imoral, dar risti ca partenerul de viata sa interpreteze gresit totul si sa aveti cel putin o discutie neplacuta.

Vărsător

Astazi te simti lipsit de energie, obosit de agitatia pe care o percepi in jur. Poate nu se intampla nimic neobisnuit, doar tu ai senzatia asta. Incearca sa te odihnesti mai mult.

Peşti

Ai parte de cateva avantaje in urma unei colaborari mai vechi. Esti incantat de faptul ca cineva din familie urmeaza sa plece in afara tarii pentru un proiect la care viseaza de multa vreme.

 

Comenteaza