HOROSCOP 10 august 2024

HOROSCOP 10 august 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 10 august 2024.

Berbec

Te distrezi excelent, zilele astea in compania prietenilor, dar nu uita totusi si de persoana iubita. Nici tie nu ti-ar placea sa te trezesti intr-un grup de persoane, iar partenerul sa te ignore complet...

Taur

Te decizi sa pleci la drum, dar nu ai stabilit nimic concret privind traseul ori durata. Esti manat doar de dorinta de aventura, dar esti convins ca te vei descurca in orice situatie. Iti place sa lasi lucrurile la voia intamplarii, sa vezi ce iese.

Gemeni

Cunosti oameni din alta tara si esti cucerit imediat de modul lor de a vedea tot ce se petrece in jur si de atitudinea lor in fata vietii. Vei vedea ca nu-ti va deloc greu sa te intelegi cu ei, dimpotriva. Poti spune ca te-ai ales cu noi prieteni.

Rac

Pui la cale o seara speciala, esti gata de orice ca sa iti surprinzi placut persoana iubita - chiar si sa cazi un pic in ridicol. Nu te supara cand va rade de tine. E prima data cand te vede comportandu-te in acest fel.

Leu

O persoana din familie iti reproseaza ca nu ii acorzi timp deloc. Iti dai seama ca are dreptate si te hotarasti sa va petreceti weekend- ul impreuna. Acum nu-ti ramane decat sa-I anunti si pe ceilalti de schimbarea de program.

Fecioara

Va fi o zi cu... "de toate": Soare, Luna, plimbari romantice, discutii interesante, poate chiar o petrecere organizata de tine. Pare cam mult, dar faci tu fata cumva. Totusi, incearca sa te si odihnesti putin.

Balanta

Ai grija pana unde mergi cu disputa in care intri, pentru ca exista riscul sa scape de sub control si sa duca la o separare pe care ai regreta-o. Esti pe cale sa-ti pierzi un prieten din cauza unor orgolii fara sens...

Scorpion

Ai planificat o vacanta de cateva zile cu persoana iubita, dar aceasta iti spune ca nu poate pleca din cauza unei situatii ivite la job. Nu iti vine sa crezi ce auzi. Iti trece supararea cand iti explica in detaliu despre ce este vorba.

Sagetator

Sambata ai promis cuiva ca il vei ajuta, asa ca o asta iti va ocupa cateva ore din zi. Duminica s-ar putea sa te anunte ca mai are nevoie de tine. Deja te simti folosit. Tu hotarasti ce faci, daca accepti sau nu.

Capricorn

Nu ai programat nimic deosebit pentru acest sfarsit de saptamana pentru ca vrei sa ti-l petreci acasa, cu toata familia. Vei constata ca a trecut ceva vreme de cand nu v-ati mai vazut cu totii. Afli atatea lucruri despre care habar nu aveai...

Varsator

Incepi weekend -ul epuizat dupa o saptamana de munca, insa nu ai de ales pentru ca seara ti-o vei petrece cu prietenii, asa cum v-ati inteles. O sa te odihnesti mai mult duminica.

Pesti

Zilele acestea o sa fii inconjurat de persoane dragi si o sa te simti chiar in largul tau. Vei avea ocazia sa revezi oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme si o sa petreceti momente placute impreuna.

Etichete
Comenteaza