HOROSCOP 10 ianuarie 2017

HOROSCOP 10 ianuarie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 10 ianuarie 2017.

Berbec

Astazi nu esti in cea mai buna forma. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita foarte mult din punct de vedere fizic si odihneste-te mai mult, treburile pot sa astepte.

Taur

Trebuie sa ajungi la o intalnire, insa nu reusesti sa termini treaba la birou la timp si nu vei putea pleca. O sa ratezi ceva organizat de o ruda si familia se va supara. Pregateste-te pentru reprosuri.

Gemeni

Ai o zi infernala la birou si o sa ajungi prea obosit acasa incat sa mai accepti sa iesi seara pana tarziu in oras. Partenerul se va supara, asa ca va trebui sa gasesti o solutie de compromis.

Rac

Niste evenimente din viata personala iti acapareaza tot timpul si nu prea mai stai pe la birou. Nu exagera, risti sa iti pierzi slujba.

Leu

Zilele trec mult prea repede si nu ai timp sa pui in practica tot ceea ce ai in plan. Ar fi bine ca ziua sa fie mai lunga, insa nu se poate, trebuie sa te descurci cu ceea ce ai.

Fecioară

Ai cheltuit toti banii de Sarbatori si acum intampini probleme fiindca au aparut niste facturi pe care ar trebui sa le achiti. Vei fi nevoit sa te imprumuti, dar ar fi bine sa inveti ceva din aceasta experienta.

Balanţă

Te contactează cineva legat de profesie. Poate fi doar un mic proiect sau chiar o oferta de lucru serioasa. Orice ar fi, vei fi cam ocupat in perioada care vine.

Scorpion

Seful te preseaza sa termini un proiect. Ai avea nevoie de ajutorul unui coleg, insa cel cu care te intelegi cel mai bine lipseste. Descurca-te singur, chiar daca va dura mai mult.

Săgetator

Va trebui sa treci peste micile certuri pe care le-ai avut in ultima vreme cu partenerul de viata, in caz contrar, situatia se va complica si este posibil sa ajungeti sa o luati pe drumuri diferite.

Capricorn

Ai fost toata ziua ocupat, a trebuit sa rezolvi ceva si asta te-a obligat sa vorbesti la telefon incontinuu, nici nu ai apucat sa mananci. Nu-i nimic, cel putin partenerul va fi incantat sa luati cina impreuna.

Vărsător

Ai un nou hobby si in timpul liber te ocupi numai de asta. Partenerul de viata o sa fie putin uimit, pentru ca aceste activitati nu te caracterizeaza.

Peşti

Un coleg te roaga sa il ajuti cu ceva. Ai program cu familia si va trebui sa-l refuzi. Vezi cum dregi situatia, nu vrei sa iti faci dusmani, dimpotriva.

 

Comenteaza