HOROSCOP 11 august 2023

HOROSCOP 11 august 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 11 august 2023.

Berbec

Weekend-ul e aproape si ai chef de relaxare, dar inca nu se poate, mai ai ceva treaba. Vrei sa eviti orice fel de conflict, asa ca nu te bagi in nicio discutie. Tot ce iti doresti e sa treaca orele si sa ajungi seara acolo unde-ti sunt prietenii.

Taur

Esti gata sa strici o relatie cu cineva din cauza unei persoane din familie care tine mortis sa-ti demonstreze ca nu va potriviti. Cel mai bine ar fi sa decizi tu ce vrei sa faci, fara influente exterioare. Dar asta nu inseamna sa nu iei in considerare sfaturile celor din anturaj.

Gemeni

Astazi esti foarte comunicativ. Nu eziti sa iti dai cu parerea pe orice subiect, asa ca iti petreci o buna parte din zi socializand. Nu uita de munca. Daca nu te apuci de treaba vei ramane cam mult in urma.

Rac

Te simti obosit si ai vrea sa fii oriunde altundeva, dar nu la munca. Incepe weekend-ul si deja te vezi pe un sezlong la plaja, ori la umbra brazilor, undeva la munte. Afla de la partenerul de viata cunde isi doreste sa mearga si faceti-va planuri. Nu mai este mult pana maine!

Leu

Esti plin de imaginatie, asa ca lucrezi cu mult spor astazi. Este o perioada buna sa incepi sa iti schimbi stilul de viata. Poate reusesti sa faci mai mult sport si sa tii putina dieta. Asta, asa, pentru sanatatea ta...

Fecioara

In ultima vreme ai cam neglijat latura sentimentala a vietii. Incerca sa te apropii mai mult de persoana iubita si nu te teme sa iti marturisesti sentimentele. Daca esti fara pereche, priveste in jur, s-ar putea ca jumatatea ta sa fie prin preajma, dar tu inca nu ai observat.

Balanta

Esti bine dispus de dimineata. Ceea ce urmeaza sa se intample spre seara iti mentine zambetul pe buze toata ziua. Nici macar blocajele din trafic nu te pot scoate astazi din starea asta. Distractie placuta!

Scorpion

Crezi ca ai descoperit ceva legat de o persoana din anturajul tau. Esti tentat sa reactionezi imediat pentru ca vrei sa afli adevarul. Nu fi impulsiv, mai lasa timpul sa treaca. Vei vedea altfel lucrurile privindu-le la rece.

Sagetator

Nu lasa dezamagit de o mica nereusita. Trebuie sa crezi in tine, chiar daca ti se pare ca ceilalti se indoiesc. Treci invidii si celor care si-ar dori ca tu sa renunti, arata-le ca esti gata sa mergi mai departe. Totul e sa vrei si vei ajunge acolo unde iti doresti.

Capricorn

E o perioada mai stresanta la munca si ai senzatia ca zilele stau pe loc. Nu e chiar asa, ci e doar greu. Mai ai rabdare cateva zile, sa se mai linisteasca lucrurile. Macar seara incearca sa te relaxezi cumva. Oricum, vine weekend-ul...

Varsator

Te grabesti sa nu intarzii. Mai ai ceva de facut inainte de sedinta de astazi. Cu putina concentrare treci cu bine peste tot. Important este sa ai rabadare si sa asculti parerile tuturor inainte de a incerca sa ti-o impui pe a ta.

Pesti

Ai parte de o discutie mai ciudata in viata personala. Afli niste secrete care te vor face sa iti pui niste intrebari. Cea mai buna cale e sinceritatea. Nu te sfii sa pui intrebari persoanelor implicate, chiar daca ti se par incomode. Sunt lucruri care te afecteaza si pe tine.

Etichete
Comenteaza