HOROSCOP 11 septembrie 2021

HOROSCOP 11 septembrie 2021

Iată ce îți rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021.

Berbec

Trebuie sa rezolvi ceva ce are legatura cu viata personala, legat de niste acte oficiale. Esti putin stresat din cauza asta, in special din cauza unei persoane, dar trebuie sa te stapanesti.

Taur

Vrei cu orice pret sa te afirmi la locul de munca si investesti totul ca proiectul la care lucrezi acum sa iasa perfect. Uiti ca mai ai si alte obligatii, nu le neglija, mai ales ca e weekend.

Gemeni

Azi ai chef sa lenevesti mai mult, insa partenerul nu te lasa sa stai linistit, vrea sa iesiti in oras, sa petreceti alaturi de prieteni. Ar trebui sa faci putin efort si sa-i faci pe plac.

Rac

Nu iti place sa accepti cand gresesti, insa astazi esti nevoit sa recunosti ca nu ti-a iesit totul cum credeai. Gandeste-te bine, s-ar putea sa mai ai timp sa schimbi abordarea si sa fie bine, in final.

Leu

Ai lasat pe ultima suta de metri pregatirile pentru evenimentul asteptat de toata lumea. Daca nu vrei sa dezamagesti, grabeste-te, mai ai timp daca te organizezi.

Fecioara

Vrei de ceva timp sa te reapuci de sport, mai ales ca ai pus ceva kilograme. Pui mai mult pret pe sanatate si asta e bine. Daca ti-ai pus in gand ceva, nu renunta.

Balanta

E o perioada incarcata la birou si esti cam stresat. Mereu ti se pare ca tu ai cel mai mult de lucru si ca nu vei reusi sa termini niciodata. Fii mai pozitiv, nu esti singurul. Si pentru ceilalti e la fel, dar poate nu arata.

Scorpion

Daca nu ai apucat sa iti faci planuri pentru diseara, nu-i nimic, deoarece prietenii se vor ocupa de asta. Nu uita, insa, de o ruda care asteapta de ceva vreme sa o vizitezi.

Sagetator

Te trezesti cu gandul sa termini repede toata treaba pe care o ai de facut si apoi sa te relaxezi. Uita aceste ganduri, pentru ca partenerul are alte idei. O sa cam muncesti toata ziua.

Capricorn

Abia a inceput weekendul si tu te gandesti doar la distractie. Te trezesti tarziu, dai niste telefoane, iti faci planuri pentru iesiri in oras cu prietenii, dar uiti ca ar trebui sa si lucrezi putin la proiectul pe care trebuie sa-l predai saptamana viitoare.

Varsator

Umbli toata ziua prin oras cu treburi. Seara trebuia sa iesi cu partenerul, insa te simti epuizat si te vezi nevoit sa amani totul pentru urmatoarea zi. Va trebui sa gasesti o scuza buna, caci altfel se va supara.

Pesti

Toate iti merg asa cum sperai si vrei sa sarbatoresti cu cineva. Surpriza, insa, toti prietenii sunt, fie plecati, fie au deja program. Nu-i nimic, poate data viitoare te organizezi mai din timp si nu lasi totul pe ultima clipa.

 

Comenteaza