HOROSCOP 12 decembrie 2023

HOROSCOP 12 decembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 12 decembrie 2023.

Berbec

Nu mai esti de acord sa ti se spuna tot timpul ce sa faci. Te decizi sa pui piciorul in parg si sa hotarasti de unul singur. Stii ce vrei, trebuie doar sa ai curajul sa actionezi.

Taur

Esti bine dispus si nimic nu iti poate strica astazi starea. Chiar si cei pe care nu ii prea agreezi, acum nu te mai deranjeaza. Asteapta-te sa fi intrebat care este motivul.

Gemeni

Te grabesti in tot ceea ce faci astazi, pentru ca vrei ca maine sa ai mai mult timp pentru cei dragi. Ai fost rugat sa iei parte la un eveniment in familie si nu vrei sa dezamagesti.

Rac

De ceva vreme tot astepti momentul potrivit pentru a face unele investitii. Se pare ca a sosit. Ai grija, insa, cu cine te asociezi. Gandeste-te bine acum ca sa nu regreti mai tarziu.

Leu

Esti incantat. Ai primit un cadou pe care ti-l doreai de multa vreme. Nici nu se putea o surpriza mai placuta. Nu-ti mai poti desprinde privirea de la ceea ce acum iti apartine...

Fecioara

Esti agitat. Urmeaza sa ai o intalnire importanta si te grabesti sa nu intarzii. Viitorul tau profesional poate depinde de asta. Vrei sa ajungi la timp pentru a face o impresie buna.

Balanta

Trebuie sa pleci la drum, dar parca ai mai fi lenevit putin. Bea o cafea sa reusesti sa te trezesti. Nu uita sa iei cu tine tot ceea ce trebuie si nu te grabi.

Scorpion

Nu te lasa descurajat de faptul ca ieri nu ti-a mers ceva chiar asa cum trebuia. Mai incearca si azi, daca e nevoie, si maine. Vei vedea ca pana la urma o sa reusesti.

Sagetator

Nu prea ai energie, mai ales ca zilele trecute ai cam sarit peste somn. Abia astepti sa ajungi acasa de la job, sa te odihnesti. Din nefericire, seful are alte planuri. Trebuie sa termini ceva urgent.

Capricorn

Ai cam lasat jobul pe ultimul loc. Ceea ce se intampla in viata personala iti acapareaza tot timpul si nu te mai poti ocupa de nimic altceva. Vrei ca totul sa se termine cu bine si uiti ca ai si alte responsabilitati.

Varsator

Niste mici probleme financiare te fac sa stai toata ziua incruntat. Vrei sa gasesti repede o solutie, dar nu iti vine nicio idee. Ceea ce iti va propune partenerul te va face sa te luminezi: cat de simplu era...

Pesti

Incerci sa-ti faci timp si pentru cei din familie. Esti foarte ocupat la locul de munca si nu mai ai timp si pentru cei dragi. Din pacate, la birou, se apropie termenul limita pentru un proiect important...

Comenteaza