HOROSCOP 12 februarie 2023

HOROSCOP 12 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de duminică, 12 februarie 2023.

Berbec

Luna tranzitează pe parcursul zilei casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară unele oportunităţi de a lega colaborări sau de a face anumite investiţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu unii apropiaţi de la serviciu.

Pe de altă parte, este important să se menţină un echilibru la nivelul relaţiei voastre. În caz contrar, există riscul să apară unele probleme sau să se nască discuţii aprinse.

Taur

Luna se deplasează azi prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că sunt recomandate activităţile care îţi permit să petreci timp de calitate alături de partener.

Încearcă să vezi ce v-ar plăcea să faceţi amândurora, mai ales dacă nu aţi avut şansa de a face acest lucru în ultima vreme. În felul acesta, vă veţi da seama cât de mult aveţi nevoie de astfel de momente care vă ajută să reconectaţi unul la celălalt.

Gemeni

Luna continuă să se mişte şi azi prin casa sănătăţii, astfel că va trebui să îţi faci timp pentru odihnă. S-ar părea că ai avut parte de o perioadă camîncărcată în ultima vreme şi ai nevoie de un moment de respiro.

Nu sunt contraindicate activităţile care te pun în mişcare, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont că ai nevoie să îţi încarci bateriile, mai ales dacă ai un program încărcat săptămâna viitoare.

Rac

Luna se mişcă în continuare prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că sunt indicate azi activităţile care te aduc mai aproape de ei.

Cu siguranţă aveţi hobby-uri comune de care v-aţi putea bucura astăzi, pentru care nu aţi mai avut timp în ultima vreme din diverse motive. Dacă eşti single, dar îţi place cineva, astăzi este o zi bună pentru întâlniri romantice, în care să ieşi undeva cu acel cineva special.

Leu

Luna se deplasează şi azi prin casa familiei din astrograma ta solară, astfel că sunt recomandate momentele care te aduc mai aproape de cei dragi.

Dacă familia te-a invitat la masă, de exemplu, ar fi indicat să onorezi o astfel de invitaţie, mai ales dacă nu v-aţi mai văzut de mult. Atmosfera de acasă are un efect foarte bun asupra ta, căci te ajută să îţi recapeţi forţele şi să primeşti cele mai bune sfaturi.

Fecioară

Luna tranzitează în continuare casa comunicării din horoscopul tău general, semn că ai puatea avea parte în această zi de duminică de discuţii foarte interesante cu cei de lângă tine. Sau poate că primeşti unele veşti care te surprind plăcut.

Oricare ar fi situaţia, este clar că interacţiuea cu ceilalţi este un aspect important al acestei zile, care îţi aduce tot felul de satisfacţii, dar şi de idei bune pe explorat în perioada care urmează.

Balanţă

Luna se mişcă în continuare prin casa banilor din horoscopul tău solar, semn că ar putea apărea chiar astăzi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor.

Chiar dacă munca s-ar putea să nu înceapă efectiv chiar de astăzi, este clar că lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru tine pe acest plan. Aşadar, încearcă să profiţi de această şansă de a-ţi rotunji bugetul, mai ales dacă te aşteaptă cât de curând cheltuieli.

Scorpion

Luna se mişcă şi azi prin semnul naşterii tale, semn că te bucuri în continuare de energie şi de încredere în forţele proprii. Indiferent de ceea ce ţi-ai propus să faci pe parcursul zilei, astrele vor fi aproape de tine şi se vor asigura că ai parte de momente frumoase, în care te simţi foarte bine în pielea ta. Şi din câte se pare, aşa se vor simţi şi celelalte persoane de lângă tine azi.

Săgetător

Luna tranzitează în continuare casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să fii destul de introspectiv(ă).

Îţi fug prin minte tot felul de gânduri, dar depinde numai de tine dacă te opreşti asupra lor, dacă crezi că este momentul sau îţi aduce vreun avantaj să stai să le rumegi. Dacă te pregăteşti pentru un nou început, poate ar fi indicat să vezi cum anume poţi face pace cu ele în viitorul apropiat.

Capricorn

Luna progresează azi prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. Cu alte cuvinte, se prefigurează o zi perfectă pentru nativii(ele) care intenţionează să petreacă mai mult timp cu prietenii.

Acest lucru este cu atât mai binevenit pentru cei(le) care au proiecte în colaborare cu prietenii şi care sunt aproape de a atinge un obiectiv comun foarte important. Acum este momentul bun să puneţi la punct ultimele detalii ale strategiei.

Vărsător

Luna se mişcă şi azi prin casa statutului social din astrograma ta generală, semn că s-ar putea să te afli şi azi în vizorul celor din jurul tău.

Aşadar, este foarte important cum te comporţi şi cum vorbeşti, mai ales în raport cu persoanele cu care vrei să construieşti relaţii durabile, care te-ar putea ajuta mai încolo pe plan profesional sau în ceea ce vrei să faci în alte domenii de activitate decât cel principal.

Peşti

Luna continuă să se mişte prin casa călătoriilor din horoscopul tău general, astfel că este indicat să îţi faci timp astăzi pentru o mică excursie prin împrejurimi.

Din câte se pare, ai nevoie să schimbi peisajul puţin, să te mai rupi de la lucrurile care se întâmplă acum în viaţa ta. Acest lucru te va ajuta apoi să vezi cu alţi ochi unele situaţii pentru care poate că nu ai avut o rezolvare până-n prezent.

Comenteaza