HOROSCOP 13 ianuarie 2023

HOROSCOP 13 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru vineri, 13 ianuarie 2023.

Berbec

Ar fi bine sa nu te bagi in discutiile sefilor, chiar daca ideeile tale sunt bune. Nu pare sa fie momentul potrivit, ai rabdare. Stai mai mult la birou si ocupa-te de ceea ce ai tu de facut.

Taur

Ti se iveste ocazia sa realizezi ceva ce aveai de mult timp in cap. In sfarsit, iti spui multumit, acum poti rasufla usurat si te poti concentra asupra urmatorului obiectiv.

Gemeni

Incearca sa te comporti mai matur. Mereu te superi cand nu iese totul cum vrei tu si te bosumfli ca un copil. Acest comportament este permis doar celor mici, uita-te la tine, nu ti se potriveste!

Rac

Trebuie sa duci la bun sfarsit ceva foarte important, dar daca ii asculti pe toti cei care te critica, nu o sa reusesti. Ignora-i pe toti si mergi pe drumul tau.

Leu

Urmeaza sa pleci la drum si chiar de la prima ora te ocupi de bagaj. Ai grija sa nu uiti nimic important acasa pentru ca risti sa-ti strici tot week-end - ul. Si celor care te insotesc. 

Fecioară

Tot ceea ce credeai pana acum referitor la ceva ce tine de viata personala se adevereste a fi fals. E foarte derutant. Abia dupa-amiaza o sa iti revi si o sa te poti gandi la ce e de facut.

Balanţă

Daca totul ar fi usor de facut, nu ai simti placerea unui invingator. Asa ca nu te lasa batut daca nu iti ies lucrurile din prima. Cu putina vointa, o sa duci totul la bun sfarsit.

Scorpion

Iti este dor de un prieten vechi din copilarie si asta te face sa pari mai trist astazi. Decat sa te lasi coplesit de melancolie, mai bine cauta-l si afla ce mai face. Poate reinnodati prietenia de altadata.

Săgetator

Te enervezi foarte repede si din cauza asta risti prea mult. Nu ar fi rau ca, inainte sa comentezi, sa asculti tot ceea ce au de spus cei din jur. Abia apoi ar fi cazul sa iei o decizie. Invata sa fii rabdator.

Capricorn

Te-ai obisnuit sa primesti totul fara sa lupti prea mult, dar e timpul sa inveti ca nu totul in viata vine de-a gata. Depune si tu putin efort si o sa vezi ca te simti mult mai bine, mai ales din punct de vedere moral.

Vărsător

Ai luat o decizie si nimeni nu te poate face sa te razgandesti. Inainte de a spune ceea ce ai decis, stai putin si asculta ceea ce au de spus ceilalti. Poate au o idee mai buna.

Peşti

Trebuia sa termini ceva, insa lucrurile nu merg cum ar fi trebuit si va trebui sa amani. Nu te enerva. Gandeste-te bine si ai sa vezi ca nu se intampla nimic rau daca lucrurile raman asa, poate dimpotriva... 

 

 

Comenteaza