HOROSCOP 13 octombrie 2023

HOROSCOP 13 octombrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 13 octombrie 2023.

Berbec

Nu te lasa influentat de o persoana de la locul de munca despre care banuiesti ca nu te prea are la suflet. Ai incredere in tine si fa ceea ce stii fara sa apelezi la sfaturile cuiva.

Taur

Un mesaj primit de dimineata iti cam da peste cap planurile, insa gasesti repede o varianta care iti va permite sa duci la bun sfarsit ceea ce trebuia sa faci. Acorda mai multa atentie unei probleme de sanatate care nu-ti da pace.

Gemeni

Ai multe idei cu privire la ceea ce trebuie sa faci in continuare, dar nu te grabi. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine si nu interveni decat daca nu-ti place ce se intampla. Uneori e mai bine sa nu fortezi lucrurile.

Rac

Muncesti cam mult si nu mai ai timp sa te rasfeti deloc. Cel mai bine te simti cand ajungi acasa. Astazi vei petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi decat de obicei.

Leu

Esti agitat de dimineata si te concentrezi mai greu la ceea ce ai de facut. Ai emotii pentru ca astepti o veste. Noroc ca nu dureaza mult pana soseste. Seara o sa ai ce sa sarbatoresti.

Fecioara

Asteapta-te la reprosuri, astazi, pentru ca ai uitat de sedinta programata pentru amiaza. Daca vrei sa se termine totul cu bine, nu mai pierde vremea, pune-te repede pe treaba.

Balanta

Nu este o perioada buna pentru speculatii financiare. Daca intentionezi sa faci niste tranzactii, nu actiona pripit. Incearca sa mai astepti cateva zile, asa vei avea si timp sa mai analizezi odata totul.

Scorpion

Intalnesti persoane cu care reusesti sa interactionezi mai mult decat de obicei. Poate fi vorba de oameni a caror cariera o admiri. Totodata, ai grija la unele persoane care iti cunosc punctele slabe si incearca sa profite de tine.

Sagetator

Te deranjeaza faptul ca un prieten nu si-a tinut o promisiune si, drept urmare, ai intrat intr-o incurcatura. Noroc ca ai la cine sa apelezi pentru ajutor, asa ca pana seara reusesti sa iti rezolvi problemele.

Capricorn

Esti afectat dupa o discutie cu o ruda si pana la amiaza nu faci altceva decat sa dai telefoane si sa trimiti mesaje. Noroc cu partenerul de viata care se implica si te ajuta sa rezolvi totul in cateva ore.

Varsator

Simti ca esti nedreptatit. Iti petreci cea mai mare parte din zi la munca si te-ai saturat sa fi tratat ca si cand nici nu existi. Te hotarasti sa spui tot ceea ce gandesti, chiar cu riscul sa superi pe cineva. Reactia sefilor te va surprinde.

Pesti

Evolutia de care ai avut parte in cariera te umple de satisfactie. Daca acum cateva luni toti te priveau cu neincredere, astazi ai parte de respect din partea lor. Ar fi cazul sa-i multumesti si partenerului pentru rabdare...

Comenteaza