HOROSCOP 15 iunie 2024

HOROSCOP 15 iunie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 15 iunie 2024.

Berbec

Dupa o discutie cu partenerul ai ajuns la concluzia ca este cazul sa te ocupi mai mult de viata ta personala si asta presupune sa iti revizuiesti planurile. Si tine minte: daca iti doresti ceva, nu astepta sa vina la sine, ci incearca sa obtii.

Taur

Incepe weekend -ul si esti pus pe fapte mari. Esti plin de energie si foarte aproape de a-ti indeplini un vis mai vechi. Nu ai stare deloc si nici macar un minut nu poti sta pe scaun.

Gemeni

O sa ai de tras de pe urma unei persoane care ti-a cam incurcat programul in ultima vreme, insa vei termina la timp, astfel ca vei putea petrece alaturi de prieteni pana tarziu. 

Rac

Iti petreci ziua facand planuri si socotind banii. Ai niste idei legate de amenajarea casei, o renovare sau o extindere, si vrei sa stii exact de ce suma dispui. 

Leu

Vara te umple de de energie, asa ca te simti bine oriunde ajungi zilele astea. Ai putea avea ceva probleme legat de niste acte si este posibil sa fii nevoit sa dai unele telefoane pentru a rezolva problema.

Fecioara

Ai neglijat niste probleme mai vechi si acum au devenit urgente. Chiar daca nu ai niciun chef de asa ceva, ar fi bine sa te apuci de treaba, altfel risti sa nu mai poti rezolva nimic. Nu neglija niste simptome mai vechi care reapar! 

Balanta

Un prieten ti-a povestit ceva care te-a afectat si acum nu mai ai chef de nimic. Prietenii se vor uita ciudat la tine, nu au mai vazut latura asta a ta de ani de zile. O sa-ti revi rapid si in final vei fi o companie placuta pentru cei din jur.

Scorpion

Iti plac momentele in care ceilalti recunosc ca ai dreptate... Asta pentru ca esti cel mai bun in ceea ce faci si, prin urmare, stii exact cum stau lucrurile. Mai lasa deoparte orgoliile astea si relaxeaza-te, e weekend, nu o competitie!

Sagetator

Vroiai cu tot dinadinsul sa iei parte la un eveniment impreuna cu gasca de prieteni, insa, din pacate, o situatie neprevazuta iti modifica radical planurile. Din fericire, prietenii te inteleg si iti vor fi alaturi orice ar fi!

Capricorn

Esti obosit si nu ai chef de nimic azi. Ai muncit in continuu saptamanile astea si acum este cazul sa recuperezi somnul pierdut. Iti inchizi telefonul, tragi draperiile si te bagi in pat. Asta, pana suna cineva la usa...

Varsator

Te-ai decis sa pleci din oras cateva zile intr-un weekend prelungit. Nu mai vrei sa auzi de stres, proiecte urgente sau sedinte fara sfarsit. Foarte bine, chiar iti lipseau astfel de momente de relaxare.

Pesti

Ai o discutie mai tensionata cu cineva din familie despre care crezi ca care are niste pretentii exagerate de la tine, dupa ce, saptamani in sir nu da nici macar un telefon. Abia astepti sa ai parte si putina liniste.

Etichete
Comenteaza