HOROSCOP 15 martie 2024

HOROSCOP 15 martie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 15 martie 2024.

Berbec

Nu trebuie să cheltuieşti imediat banii pe care ai reuşit să îi acumulezi în timp îndelungat pentru că vei avea nevoie de ei ceva mai târziu. Oricât ai vrea să faci investiţii noi, fă un efort să păstrezi ceva și "la ciorap".

Taur

Astăzi strălucești, pur şi simplu, în confruntările intelectuale, pentru că ai argumente mult mai puternice decât ale interlocutorilor tăi şi poţi repurta o victorie frumoasă în faţa lor. 

Gemeni

Veştile care sosesc în aceste zile te pun pe gânduri pentru că nu îţi inspiră încredere. Poate mesagerul care ţi le aduce este vinovat de felul în care prezintă informaţia sau poate sursa nu e credibilă...

Rac

Este vremea să faci o recapitulare a trecutului, pentru că mai demult ai primit un obiect sau o informaţie care revine acum în actualitate. Ajungi să scoţi "de la naftalină" amintiri și date vechi, chiar din timpul şcolii și te cuprinde nostalgia.

Leu

Banii par să fie principalul obstacol al planurilor tale deoarece, când faci un calcul sumar al sumelor de care dispui, îţi dai seama că nu stai prea bine. Nu ai de ales, decizi să amâni unele cumpărături pe altădată.

Fecioara

Eşti obsedat de un eşec din ultimele zile şi, pentru că nu te poţi linişti până nu rezolvi problema, e posibil să te apuci şi în aceste zile de lucru pentru a mai repara ce se poate. 

Balanta

Iubirea este tot ce poate fi mai potrivit pentru aceste zile în care tandreţea se îmbină perfect cu pasiunea, dorinţa cu sensibilitatea, iubirile platonice cu iubirile aprinse. Totul pare încărcat de emoţie în jurul tău.

Scorpion

Aveai un plan mult mai interesant pentru acest weekend, dar se va petrece o răsturnare de situaţie pe nepregătite. În loc de evenimente pline de acţiune, ai parte de zile cât se poate de banale. Măcar vei avea timp să te odihnești...

Sagetator

Nu te poţi rupe încă de un eşec din trecut care revine în memorie iar şi iar cu insistenţă. Regreţi tot ce s-a întâmplat şi îţi găseşti acum tot felul de motive să te învinovăţeşti. Hai, încearcă să fii mai blând cu tine!

Capricorn

E linişte în jur şi te încântă această pace reinstalată peste viaţa ta, pentru că este exact atmosfera de care aveai nevoie pentru a-ţi reîncărca bateriile. Ai timp de puţină distracţie și relaxare în weekend, așa că începi să îți faci planuri.

Varsator

Nu te juca aşa cu norocul pentru că o şansă atât de bună nu vine de două ori! Ai tendinţa de a trata cu superficialitate o situaţie care poate avea efecte excelente în carieră.

Pesti

Ca să-ţi împlineşti visul pentru care depui unele eforturi deja de ceva vreme, ar trebui să cauţi cu mare atenţie un colaborator. Nu depinde totul numai de tine, ci este un cumul de energii care te va duce spre reușită.

Etichete
Comenteaza