HOROSCOP 16 aprilie 2024

HOROSCOP 16 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 16 aprilie 2024.

Berbec

Te-ai intalnit cu multe persoane dragi si ai fi vrut sa stati mai mult impreuna si sa depanati, impreuna, amintiri, dar asta nu este posibil. A inceput o noua saptamana de munca si trebuie sa ajungi si tu azi la job.

Taur

Nu te lasa descurajat de faptul ca dimineata nu a mers ceva cum trebuie. Mai incearca inca o data si, daca e nevoie, inca o data, si vei vedea ca pana la urma o sa reusesti. 

Gemeni

Trebuie sa faci un drum si nu te incanta pentru ca astazi ai fi vrut sa te odihnesti ceva mai mult ca in zilele trecute. Nu ai cum sa scapi si mai bine te-ai gandi la ceea ce trebuie sa faci in continuare.

Rac

Nu ai prea multa energie, mai ales ca zilele trecute ai cam sarit peste somn. In aceste conditii, abia astepti sa ajungi acasa de la munca, sa te odihnesti. Spre surprinderea ta, insa, partenerul te anunta ca o ruda soseste in vizita.

Leu

Urmeaza sa ai o intalnire importanta, asa ca pregateste-te cum trebuie. Este posibil ca viitorul tau profesional sa fie influentat de aceasta sedinta. Ai grija la situatia din trafic. Pleaca din timp, altfel risti sa ajungi tarziu si nu vei face o impresie buna. 

Fecioara

Un prieten iti cere o favoare. Desi sti ca partenerul nu va fi de acord cu ce trebuie sa faci, esti gata sa accepti. Totusi, incearca sa ii explici si celui drag cat de mult conteaza asta pentru amicul tau. Sunt sanse mari sa te inteleaga.

Balanta

Ai foarte multa treaba, insa o faci cu drag pentru ca presupune sa petreci mai mult timp cu cei apropiati. Mai spre seara primesti niste vesti care te vor pune pe ganduri.

Scorpion

Te gandesti cu groaza ca se apropie data la care trebuie sa predai un proiect cam dificil. Nu mai amana, pune-te pe treaba, fa ce ai de facut si apoi verifica totul pentru a te asigura ca este in regula.

Sagetator

Ai planificata o intalnire importanta si nu ar fi bine deloc sa lipsesti de la ea. Fa-ti timp si pune totul la punct inainte de a pleca de acasa, mai ales ca nu stii cat o sa lipsesti.

Capricorn

Ar fi indicat ca astazi sa consumi mai multa mancare slaba, fara grasimi, poate mai multe fructe, pentru ca la masa de Paste ai cam exagerat si organismul tau are nevoie de o pauza.

Varsator

Ai multa treaba, asa ca nu pierde deloc timpul. Renunta si la pauza de cafea, daca stii ca asta te-ar putea ajuta. Nu te incanta acest lucru, insa te va ajuta enorm pe viitor.

Pesti

Astazi nu prea ai chef sa muncesti, insa trebuie sa o faci si pe aceasta. Inca nu te poti rupe de atmosfera plina de farmec a sarbatorilor. Ar trebui sa te aduni si sa incerci sa te concentrezi asupra a ceea ce urmeaza.

Etichete
Comenteaza