HOROSCOP 16 iunie 2018

HOROSCOP 16 iunie 2018

HOROSCOP 16 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 16 iunie 2018.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Berbec

Uneori ai tendinta sa insisti daca nu ai obtinut exact ceea ce ai vrut. Lasa viata sa te poarte unde te va purta. Vei vedea ca lucrurile minunate nu se petrec neaparat dupa un program strict.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Taur

Dupa o saptamana plina de munca, te gandesti doar la concediu. Parca ai pleca undeva, dar nu stai prea bine cu banii. Macar pentru o excursie mai scurta ai putea sa-ti faci planuri...

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Gemeni

Ai dat startul weekend-ului: iesi cu gasca la munte, faceti o drumetie, mancati in natura... Ai grija pe unde umbli, sa nu te accidentezi.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Rac

Ai de rezolvat cateva treburi personale. Te-ai pus pe treaba de dimineata si deja te simti epuizat. Mai ia o pauza. Cheama-ti un prieten la o cafea sa stati putin de vorba. Te va relaxa.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Leu

Niste prieteni te anunta ca au pus la cale o iesire spre seara si te asteapta si pe tine. Nu stii ce sa faci pentru ca partenerul se asteapta sa va petreceti weekend-ul doar voi doi... 

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Fecioara

Daca nu vrei sa iesi, stai acasa! Cel putin iti poti face treburile din jurul casei si sa te relaxezi in familie. Mai spre seara s-ar putea sa-ti revina cheful de a socializa.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Balanta

Vrei doar sa te odihnesti, a fost o saptamana plina. Daca apar si unele probleme de sanatate, nu te speria, nu e ceva grav, dar nu trebuie neglijate.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Scorpion

Partenerul are chef de distractie si vrea sa te poarte tot weekend - ul prin cluburi. Daca nu iti convine, nu ezita sa-i spui. Discutati problema deschis si gasiti o varianta de mijloc.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Sagetator

S-ar putea sa primesti o lectie din partea cuiva apropiat de la care nu te-ai fi asteptat. Nu reactiona imediat. Gandeste-te mai bine, poate are dreptate!

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Capricorn

Saptamana care tocmai s-a incheiat te-a secatuit. Nu te lasa ademenit de canapeaua din fata televizorului. Mai bine iesi in natura, fa miscare.

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Varsator

Ai parte de un inceput de weekend mai ciudat. Parca tot ce faci iti iese pe dos. Cand realizezi cum stau lucrurile te hotarasti sa renunti. Buna decizie, incearca doar sa te relaxezi!

HOROSCOP 16 iunie 2018 - Pesti

A aparut o schimbare de ultim moment. Tot ce credeai ca vei face astazi se da peste cap. Va trebui sa reprogramezi niste evenimente. Vezi cand mai ai timp.

Comenteaza