HOROSCOP 17 iunie 2018

HOROSCOP 17 iunie 2018

HOROSCOP 17 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 17 iunie 2018.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Berbec

Participi la un eveniment unde ai ocazia sa mananci tot ceea ce iti trece prin cap. Iar vei uita de calorii, de sanatate sau de faptul ca nu te-ai mai urcat de ceva timp pe cantar pentru ca nu-ti mai place ce-ti indica...

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Taur

Dupa ziua de ieri te simti plin de energie. Ce mai astepti? Ia cu tine cativa prieteni si iesiti in natura. Ti-ar prinde bine sa faci si putin efort. Oricum iti era dor de o drumetie la munte.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Gemeni

Bine ca ti-ai amintit! Erai gata sa uiti de o promisiune facuta cuiva din familie pentru astazi. Ce-i drept, iti cam da peste cap programul, dar va trebui sa respecti cuvantul dat.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Rac

Asteptai de mult timp aceasta zi! Nu pentru ca se intampla ceva special, ci pentru ca, in sfarsit, iti permiti sa stai si tu fara sa faci nimic dupa atatea saptamani aglomerate.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Leu

Ca din senin apar niste norisori in relatia cu partenerul. Ai parte de un acces de gelozie din partea persoanei iubite. Sa fie de vina privirile insistente pe care le-ai schimbat ieri cu acea persoana?

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Fecioara

Te intalnesti cu cateva persoane cu care iti va face o deosebita placere sa rememorezi cateva momente de placute din trecut. Cine stie? Poate ar trebui sa va faceti impreuna planuri de vacanta...

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Balanta

Totul merge perfect! Primesti o veste buna de la o ruda, cineva iti face o surpriza neasteptata, iar un coleg de la munca iti sugereaza ca te asteapta o promovare.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Scorpion

Nu prea ai chef, dar trebuie sa onorezi invitatia unui coleg. Desi nu va cunoasteti prea bine, incearca sa nu ratezi evenimentul. Daca nu o sa participi s-ar putea sa se supere...

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Sagetator

Te trezesti pus intr-o situatie cam penibila. De vina este persoana iubita care a facut o gafa... O sa fii tentat sa-i reprosezi incontinuu. Si asa are sentimente de vinovatie, nu-i face mai mult rau.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Capricorn

Eri ai exagerat cu activitatile sportive, asa ca, astazi ai da orice pentru un masaj profesionist. Asa se intampla daca stai toata ziua la birou si faci prea putina miscare...

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Varsator

Cineva din familie iti reproseaza ca nu-i acorzi timp deloc. Iti dai seama ca are dreptate si te hotarasti sa va petreceti duminica impreuna. Nu-ti ramane decat sa-ti amani ce aveai de facut azi, pentru alta data.

HOROSCOP 17 iunie 2018 - Pesti

O discutie la care vei lua parte astazi te face sa vezi viitorul cu alti ochi. Esti gata sa iei niste decizii radicale. Totusi, inainte de a actiona, asigura-te ca dispui de toate informatiile de care ai nevoie.

Comenteaza