HOROSCOP 2 iunie 2024

HOROSCOP 2 iunie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 2 iunie 2024.

Berbec

Se poate să aibă loc o revedere emoționantă, e un grup care vrea să puneți și voi umărul la pregătirea unui eveniment care vă implică și pe voi.

Taur

Poate aveți chef de musafiri, sau ieșiți la o terasă dacă vreți și un pic de peisaj, să mai vedeți și altă lume, să vă destindeți.

Gemeni

Sunteți amatori de plimbare, de distracție, să vă vedeți cu cât mai multă lume, să ieșiți la socializare ca să vă mai treacă oboseala și să combateți monotonia.

Rac

E cineva care vine spre voi cu sinceritate, cu căldură și o să vă lăsați convinși să intrați într-o relație care va fi pe structura voastră sufletească.

Leu

Ați putea pleca și cu trenul și cu avionul, cu ce vă e mai la-îndemână, cu mașina prietenilor ca să revedeți niște oameni, locuri dragi, să vă revigorați.

Fecioară

O să vă drămuiți banii să v-ajungă pentru cheltuielile zilnice și cu ce vă rămâne poate vă repeziți la părinți, la bunici în vizită să-i întrebați de sănătate, să le duceți câte ceva.

Balanță

Poate vă pregătiți de musafiri c-o fi un motiv special și o să vă facă plăcere să vă ocupați de toate detaliile ca să se simtă toată lumea bine.

Scorpion

Încă se mai poate salva o relație care v-a dat palpitații și o să vă puteți exprima sentimentele fără să vă mai temeți c-o să fiți răniți, ca n-o să se-ntâmple acest lucru.

Săgetător

E cineva care nu renunță la ideea de a vă cuceri și dacă sunteți liberi, fără vreun angajament o să vă încercați șansele într-o astfel de combinație partenerială.

Capricorn

Vă dați tot interesul să le faceți pe plac alor voștri, să vă țineți de promisiunile făcute și să alegeți varianta optimă de petrecut timpul liber să vă priască tuturor.

Vărsător

Poate le faceți o vizită unor rude care sărbătoresc o zi de naștere, ori poate reînnoirea jurămintelor de căsătorie și o să fie un balsam sufletesc.

Pești

E cineva care vă reproșează că nu ieșiți mai des și o să vă străduiți să vă achitați de obligațiile casnice să vă rămână mai mult timp liber.

Comenteaza