HOROSCOP 20 august 2023

HOROSCOP 20 august 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 20 august 2023.

Berbec

Se întrevăd astăzi tensiuni între tine şi un coleg de serviciu, care încearcă să îţi impună unele lucruri cu care tu nu eşti de acord. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul parteneriatelor şi/ sau al relaţiei de cuplu, unde se presupune că tu şi colaboratorul/ persoana iubită sunteţi egali.

Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit că au apărut unele dereglaje în raportul de autoritate care nu mai pot fi trecute cu vederea, care trebuie clarificate într-o manieră sau alta. În caz contrar, există riscul ca problemele să se agraveze, să nu se mai poată rezolva.

Taur

Te aşteaptă azi o zi dificilă şi solicitantă la locul de muncă. Poate ai de-a face cu urgenţe care te fac să stai mai mult la birou ori cu sarcini de serviciu care se dovedesc a fi fost mai complicate decât te-ai fi aşteptat, situaţie în care te acaparează stresul şi îţi faci greu ordine în minte pentru a te apuca de treabă.

În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, toate aceste situaţii pot fi agravate de faptul că nu se simt prea bine, iar acest lucru le afectează randamentul şi capacitatea de a se mobiliza cum trebuie în timp util.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să intervină discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Vă doriţi unul de la altul alte lucruri decât cele pe care vi le oferiţi în această perioadă şi nu prea aveţi curaj să vorbiţi deschis despre acest subiect.

Nici nu este de mirare că s-au adunat tensiuni în ultima vreme, care stau să explodeze şi să vă afecteze destul de mult relaţia. În cazul în care eşti single, dar ai pus ochii pe cineva, încearcă să analizezi cum te face să te simţi acea persoană. S-ar putea să nu-ţi facă bine.

Rac

Unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ nu pot fi discutate azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu unul din membrii familiei fără să apară tensiuni. Aveţi păreri mult prea diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut în privinţa lor şi ţineţi prea mult la ele pentru a se ajunge la o cale de compromis.

Acest lucru nu înseamnă însă că nu aveţi şansa de a găci un teren comun. Înseamnă doar că iniţiativa ar trebui să vină de la tine, să nu te aştepţi ca ei să facă primul pas în direcţia unui dialog calm, aşezat.

Leu

Apar azi probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, fapt care se datorează fie diferenţelor de personalitate ori de viziune cu privire la treburile care vă implică pe toţi într-o măsură sau alta, fie faptului că anumite discuţii importante se poartă prin e-mail-uri sau la telefon, ceea ce îngreunează clarificările.

Aşadar, oricare ar fi situaţia în care te afli, cert este că trebuie să pui întrebările potrivite înainte să arunci cu reproşuri în dreapta sau stânga. În cazul altor nativi(e), este vorba despre probleme de ordin tehnici, care vizează aparatura de la birou sau programele utilizate la muncă.

Fecioară

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli şi să nu mergi prea departe. Tentaţiile te pândesc la tot pasul şi fie nu dispui de bugetul necesar pentru ele în această perioadă, fie aduni bani pentru altceva, mai important.

Dacă este vorba totuşi de un cadou pentru un eveniment special din viaţa unui membru de familie, de exemplu, s-ar putea să nu poţi face mare lucru în privinţa economisirii. Mizează mai degrabă pe ceva util decât pe ceva de brand şi gândeşte-te la ce poţi renunţa confortabil de pe lista de cumpărături pentru moment, până când stai ceva mai bine financiar.

Balanţă

Tensiunile se amplifică astăzi între tine şi unii membri ai familiei. Poate că a apărut o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ în privinţa căreia aveţi idei diferite despre ce anume poate fi făcut sau poate că este de vină prăpastia între generaţiile din care faceţi parte.

În orice caz, cert este că apele nu se vor calma dacă nu preiei tu iniţiativa şi nu laşi de la tine. Este foarte important să îi anunţi pe cei dragi că eşti dispus(ă) să tolerezi unele diferenţe de viziune atâta timp cât încercaţi să ajungeţi la un compromis printr-un dialog transparent.

Scorpion

S-ar putea să afli azi unele lucruri care te deranjează sau chiar te fac să te îngrijorezi. Este greu de spus dacă este vorba poate de un zvon sau de o bârfă, dar rezultatul este clar: trebuie să nu acţionezi în conformitate cu ceea ce îţi dictează primul impuls.

Acesta s-ar putea să fie destul de înşelător şi rişti să faci sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Oricare ar fi situaţia, încearcă să aştepţi să vezi cum evoluează lucruri, eventual să cauţi sfatul unui apropiat în care ai încredere.

Săgetător

Se arată azi o zi în care astrele nu recomandă investiţiile financiare, fie că este vorba de infuzie de capital într-un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi, fie că vrei să soliciţi un împrumut. S-ar putea să nu observi chiar acum toate implicaţiile acestor gesturi ori caracterul real al oamenilor în raport de care îţi faci unele datorii.

Aşadar, este foarte important să te mai gândeşti înainte să iei o decizie care implică finanţele şi riscul unor pagube viitoare. În alte cazuri, nativii(ele) semnului îşi dau seama că au luat de curând o decizie păguboasă.

Capricorn

Se manifestă azi tensiuni între tine şi unul din superiori. Ele pot merge de la o atitudine pasiv-agresivă până la un schimb de replici care nu va rămâne fără ecou în ceea ce priveşte reputaţia ta la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate.

Tocmai din acest motiv, oricare ar fi problema, trebuie să ţii cont de faptul că este foarte important să dai dovadă de tact şi diplomaţie. În caz contrar, rişti ca o mică ceartă sau disensiune pe baza unor chestiuni profesionale să conducă la repercusiuni de anvergură, pe care nu le-ai luat în calcul.

Vărsător

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună astăzi. Pentru anumite persoane, se vede acest lucru, dar în raport cu alte, s-ar putea ca acest lucru să nu iasă în evidenţă. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face în această situaţie este să te desprinzi, atât cât se poate, de factorii care te tulbură, indiferent dacă este vorba de persoane sau locuri cu energie negativă.

Încearcă să nu te concentrezi pe ceea ce te deranjează, ci să vezi partea plină a paharului şi realizările pe care le-ai avut azi. Se va găsi o rezolvare şi pentru acele probleme.

Peşti

Relaţia de cuplu, o prietenie sau un proiect la care ai ţinut foarte mult se confruntă azi cu probleme destul de serioase. S-ar putea ca acestea să fi existat de mai multă vreme, dar ies la iveală abia acum, după o perioadă în care au fost măturate sub covor.

Oricare ar fi situaţia, cert este că o rezolvare se va găsi, dar nu dacă iei o decizie sub impulsul momentului. Acum este un moment în care să se clarifice lucruri şi abia apoi, cu mintea limpede, eşti liber(ă) să faci o alegere. Aşadar, convoacă-i la un dialog pe cei implicaţi.

Comenteaza