HOROSCOP 20 iunie 2018

HOROSCOP 20 iunie 2018

HOROSCOP 20 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 20 iunie 2018.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Berbec

Starea de oboseala care nu te lasa in pace de ceva vreme a reaparut si nu te poti concentra deloc la munca. Vrei doar sa te retragi undeva, sa iei o pauza. Mai bine ia-ti liber si fugi acasa sa te odihnesti.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Taur

Astazi trece mai greu ziua la job. Te-ai saturat de atatea sedinte si termene pentru proiecte. Parca nu mai apuci nici macar sa dormi cat ti-ai dori. Concediul ti l-ai planificat? Se pare ca ai nevoie cat mai repede de unul...

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Gemeni

Ai de recuperat o suma de bani imprumutati in urma cu ceva timp, dar te sfiesti sa spui ceva. Lasa rusinea, altfel vei ajunge in situatia de a te imprumuta tu cand nu-ti vei mai putea achita facturile.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Rac

Se apropie o sedinta importanta si tu nu esti pregatit. Lasa totul si concentreaza-te pe ce mai poti face. Sigur exista o solutie. Daca crezi ca e nevoie, cere ajutorul unui coleg.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Leu
De mult nu ai mai avut o astfel de zi. Telefoanele suna nebuneste, ai de citit o gramada de mesaje si te mai cheama si seful la o discutie. Partea buna e ca in cateva ore scapi.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Fecioara

Ai o idee care-i va lasa pe toti fara cuvinte. Este ceva iesit din comun si nimeni nu s-ar fi gandit la asa ceva. Ai grija cum gestionezi succesul, poate acum e momentul sa obtii ceea ce iti doresti de multa vreme.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Balanta

E abia mijlocul saptamanii, dar gandul iti zboara la weekend. Te porti ca un copil nerabdator. Ai programat ceva special si vrei sa fie o surpriza pentru partenerul de viata.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Scorpion

Esti foarte ocupat si ai impresia ca, cu cat incerci sa avansezi in ceea ce faci, cu atat te afunzi mai mult. E vorba doar de oboseala. Ai sa vezi, vei termina totul chiar inainte de termen.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Sagetator

Te deranjeaza ceva in viata de cuplu si nu vrei sa spui imediat ce te apasa, insa in cateva zile realizezi ca daca nu discuti cu cel drag, este posibil sa te enervezi si mai rau. Mai bine lamuresti acum problema.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Capricorn

Esti tentat sa accepti prima propunere care ti se face numai pentru a te asigura ca lasi totul in urma cat mai repede. Nu te arunca cu capul in fata, fara sa cantaresti toate variantele inainte.

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Varsator

Te supara un amic care nu si-a tinut o promisiune si din aceasta cauza ai intrat intr-o incurcatura. Noroc cu ajutorul care vine din partea unui vechi prieten, asa ca pana seara o sa rezolvi toate problemele. 

HOROSCOP 20 iunie 2018 - Pesti

Se anunta niste vesti bune din punct de vedere financiar, lucru care te incanta, mai ales ca nu ai depus foarte mult efort pentru acesti bani. Deja iti faci planuri mari.

Comenteaza