HOROSCOP 22 septembrie 2022

HOROSCOP 22 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 22 septembrie 2022.

Berbec

Te suna un prieten sa iti ceara un sfat, si nu este prima oara. Bucura-te, inseamna ca esti o persoana in care ceilalti au incredere.

Taur

Esti o persoana generoasa si ceilalti stiu asta. Ai grija sa nu incerce cineva sa profite, avand in vedere ca nu iti merge tocmai rau din punct de vedere financiar.

Gemeni

Un prieten apropiat are probleme in relatie si incearca sa se "agate" de tine pentru a trece mai usor peste ele. Nu stii cum sa reactionezi pentru ca iti dai seama ca si el greseste.  

Rac

Esti putin obosit, ia o mica pauza si iesi cu prietenii in oras. Mai spre seara primesti niste vesti de la cineva plecat departe.

Leu

Astazi se arata o zi foarte incarcata, fie la birou, fie acasa. Nici nu mai stii cum sa faci fata. O varianta ar fi sa ceri ajutorul cuiva.

Fecioară

Vrei sa faci cateva schimbari in viata ta, poate niste haine noi, sau mobila din casa ori, de ce nu, o masina noua. Vezi cum stai cu banii.

Balanţă

De dimineata iti tot suna telefonul, toti vor ceva de la tine, fie ca e seful, fie ca sunt prietenii ori partenerul. Selecteaza lucrurile importante si pune-te pe treaba.

Scorpion

Hai, nu mai sta pe ganduri, trebuie sa incepi sa faci ceva concret in ceea ce priveste proiectele tale, nu le mai tine la sertar!

Săgetător

Va fi o zi lunga pentru tine astazi. Vei avea de rezolvat o serie de treburi care presupun si statul pe la ghisee. Asta e, mai sunt si zile din astea...

Capricorn

Astazi te-ai cam enervat in trafic. Ti se parea ca nu mai ajungi la timp nicaieri. Pana la urma totul a mers bine. 

Vărsător

Se apropie zilele de week-end si, de data asta, chiar vrei sa faci ceva special. Consulta-te cu prieteni. Sau vrei sa iti faci program doar cu partenerul?

Peşti

De ceva vreme ai impresia ca seful are ceva cu tine. Faci eforturi sa mearga totul bine si el nu pare sa fie multumit. Nu mai pune la suflet, ia-ti un coleg si iesiti la o cafea. 

Comenteaza