HOROSCOP 23 noiembrie 2022

HOROSCOP 23 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 23 noiembrie 2022.

Berbec

Evenimentele din viata personala iti acapareaza tot timpul si nu prea mai pui mare pret pe viata profesionala. Nu exagera si nu risca sa iti pierzi slujba. 

Taur

Sentimentele tale sunt mai clare ca oricand si vrei sa arati si celorlati asta. Primul care va afla este partenerul de viata si abia apoi restul cunoscutilor. 

Gemeni

In ultima vreme nu te-ai inselat in privinta unor persoane sau actiuni si uite ca si astazi intuitia a fost buna. Ai intuit exact ca acel coleg care pare binevoitor are de fapt ganduri ascunse si ai avut timp sa gasesti rapid o solutie pentru a trece cu bine de tot.

Rac

Vrei sa faci cat mai multe in cat mai putin timp, insa trebuie sa accepti ca esti om si nu ai puteri de supererou. Dupa ce te lamuresti cu acest aspect poti sa te gandesti la ce trebuie sa faci in continuare. 

Leu

Astazi va fi o zi aproape perfecta pentru tine. Lucrurile se desfasoara dupa bunul plac la slujba si pe plan personal vestile sunt bune. Pe seara, vei face un drum in folosul familiei. Poate fi vorba despre cumparaturi.

Fecioară

Nu uita ca nu orice persoana care te lauda este sincera. Fii cu ochii in patru la toti cei care par mult prea draguti astazi. Tot azi se va intampla ceva care va face ca relatia cu cel drag sa fie mai stransa.

Balanţă

Vei duce la bun sfarsit un proiect mai vechi. Datorita acestui lucru vei zambi tot timpul, iar cei din jur iti vor observa multumirea si vor dori sa stie motivul. Pastreaza pentru tine aceste informatii, macar o vreme.

Scorpion

Astazi ai mult de umblat pentru a pune ordine in niste acte. Este posibil sa fie nevoie sa stai la cozi imense. Asta inseamna multi nervi si multa alergatura degeaba. Abia pe seara o sa rezolvi o parte din acestea.

Săgetator

Vei lua parte la cateva actiuni importante pentru viitorul tau. Incearca sa dai dovada de diplomatie si sa iti pastrezi calmul pentru a nu risca sa pornesti cu stangul pe un nou drum.

Capricorn

Ai dat bani in stanga si in dreapta si acum intampini probleme deoarece au aparut niste facturi de care uitasei. Vei fi nevoit sa te imprumuti la cunoscuti, insa ar fi bine sa inveti ceva din aceasta experienta.

Vărsător

Simti ca nu ai timp sa pui in practica tot ceea ce ai in plan. Ar fi bine ca ziua sa fie cu cateva ore mai mare, insa nu se poate, trebuie sa te descurci cumva. Daca vezi ca nu reusesti, cere ajutorul unui apropiat.

Peşti

Uita de certurile pe care le-ai avut in ultima vreme cu partenerul de viata si incearca sa profiti de momentele pe care le puteti petrece unul alaturi de celalalt. Poate a fost vorba de cateva zile mai putin reusite...

Comenteaza