Horoscop - 24 decembrie 2018

Horoscop - 24 decembrie 2018

Nativii din zodia Balanță pot avea parte de aprecieri și mici favoruri de natură să-i măgulească.

Berbec – Horoscopul 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec sunt veseli, optimiști și cu chef de distracție și aventură. Nativii se dedică activităților sportive, vor să învețe jocuri noi și sunt puși pe glume. Vor fi în centrul atenției și vor avea o mare putere de atracție și convingere asupra celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni ușor autoritari, mai ales în cazul celor care su copii.

Taur – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Taur se întorc la rădăcini, la tradiții și cu siguranță vor fi deja în centrul familiei, înconjurați de cei dragi, împodobind bradul. Nativii pot purta unele discuții legate de locuință, își pot face planuri de reamenajare și redecorare pentru anul viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să lase încăpățânarea deoparte, să nu facă doar ce vor ei, să vorbească mai puțin și să asculte mai mult.

Gemeni – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni aleg să meargă la evenimente elegante, de prim rang, unde să se etaleze și să se pună în valoare. Vor fi, fără pic de îndoială, remarcați și apreciați. Moment bun pentru a-și face noi cunoștințe din sfera persoanelor influente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în comunicare, mai ales dacă nativii vor dori să vorbească în public, să susțină un discurs.

Rac – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Rac pot fi astăzi peste măsură de mândri și orgolioși și pot da naștere unor tensiuni între ei și cei din jur, în special într-un context profesional. Posibil ca nativii să-și spună nemulțumirile și să ridice pretenții salariale într-un dialog (cu tentă amicală) cu șefii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să renunțe la aerul superior și să abordeze modestia dacă, într-adevăr, vor să obțină un beneficiu.

Horoscop Leu – Horoscop 24 decembrie 2018
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu se vor simți mult mai bine, vor fi mai veseli, mai energici și cu chef de distracție, de petreceri. Dialogurile cu cei din jur vor avea tentă glumeață, uneori și ușor ironică, cert este că nativii vor detensiona atmosfera acolo unde se află și vor fi apreciați pentru asta. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă o doză mare de optimism și curaj pe care ar trebui să o folosească pentru planificarea unor acțiuni de viitor.

Horoscop Fecioară – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să aibă mai multă grijă la sănătate. Nu-și doresc, cu siguranță, ca în ziua de Crăciun să zacă. Este posibil ca din cauza suprasolicitării din ultima perioadă să nu se simtă bine, iar afecțiunile cu risc major de a se manifesta sunt cele de natură cardiovasculară. Nu sunt excluse puseele de tensiune și palpitațiile, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se odihnească pe cât de mult posibil, să evite situațiile stresante și excesele alimentare.

Horoscop Balanță – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să se întâlnească cu persoane importante, cu funcție înaltă, cu statut, persoane care să le întoarcă nativilor atenția oferită sau chiar niște favoruri, fie de natură morală, fie matertială, mici atenții. Moment bun pentru ego, pentru aprecieri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești bune din străinătate.

Horoscop Scorpion – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi foarte autoritari astăzi. Am putea spune că nativii se luptă pentru statutul lor, pentru supremație, iar aspectul poate viza atât zona profesională, cât și mediul familial. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să poarte discuții calme și să lase să le scape mici compromisuri. Vor fi mult mai apreciați astfel.

Horoscop Săgetător – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de multă ambiție și chiar egoism în sfera profesională. Nativii vor să iasă triumfători și au nevoie de recunoaștere, de apreciere și vor insistia să le primească chiar dacă pentru asta pot pune într-o lumină defavorabilă niște colegi de muncă sau parteneri de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce succes de moment.

Horoscop Capricorn – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn se pot frământa pe o temă financiară. Nativii pot purta discuții legate de bunuri materiale sau sume de bani care, consideră aceștia, li se cuvin. În unele cazuri discuțiile se vor desfășura cu partenerul de viață, însă nu este exclus să fie vorba și de partenerii de afaceri. Dacă este vorba de o primă sau un bonus, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu-și facă planuri în acest sens și să nu aibă așteptări.

Horoscop Vărsător – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de conflicte cu partenerul de viață iscate din motive minore, chiar neînțelegerea corectă a unui mesaj. Într-un context deja tensionat pot căpăta, însă, o altă valoare și se pot amplifica. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să nu se mai streseze din orice și să caute pacea și armonia în jur.

Horoscop Pești – Horoscop 24 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Pești pot intra în conflicte cu șefii și se pot impune cu mult curaj, fără teamă de repercusiuni negative. Posibil ca nativii să fie deranjați de atitudinea superiorilor sau de cerințele pe care le au în ajunul Crăciunului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să abordeze situația în mod rațional și să-și susțină cu calm argumentele.

Comenteaza