HOROSCOP 25 aprilie 2018

HOROSCOP 25 aprilie 2018

HOROSCOP 25 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 25 aprilie 2018.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Berbec

Astazi obtii o victorie importanta si asta te face sa radiezi de fericire si incredere in fortele proprii. Nimeni nu-ti poate strica buna dispozitie, nici macar seful care te anunta ca de maine primesti sarcini in plus.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Taur

Te asteapta o zi destul de incarcata la munca, asa ca nu ai timp nici macar de o pauza. Seara, te cauta un prieten mai vechi. Cu aceasta ocazie aflii multe amanunte din viata unor persoane cunoscute.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Gemeni

Ai uitat sa iei cu tine ceva important si va trebui sa te intorci din drum. Problema e ca intri in criza de timp. Acum e clar ca nimic nu va mai merge conform programului. Poate mai bine rogi pe cineva sa mearga in locul tau.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Rac

Degeaba iti bati capul, pentru ca orice ai face, nu ai sanse sa scapi de ceea ce urmeaza sa se intample in urmatoarele ore. Nu e nimic rau, doar ca vei avea multa treaba. Nu mai pierde timpul, pune-te pe treaba sa scapi pana seara.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Leu

E momentul sa te apuci de ceva ce ai tot amanat de ceva timp. Stii bine, cu cat incepi mai repede, cu atat ai sanse sa termini mai repede. Acorda mai multa atentie sfaturilor primite de la o persoana din familie.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Fecioara

Cand ai avut nevoie de ajutor, persoana pe care ai rugat-o sa te sprijine te-a refuzat. Ajungi la concluzia ca nu mai trebuie sa insisti cu aceasta relatie de prietenie. Totusi, mai acorda-i inca o sansa.

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Balanta

Dupa o discutie lunga si obositoare cu cineva pentru a rezolva o problema personala aflii ca, de fapt, totul este in regula. Esti putin cam derutat, dar fericit. Nu intelegi cum se pot intampla astfel de incurcaturi...

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Scorpion

Ai de facut niste comisioane urgente, asa ca toata ziua va fi o alergatura de colo-colo. Seara vei cadea de oboseala, dar, totusi, nu vei refuza propunerea partenerului de a-l insoti in oras. 

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Sagetator

Tocmai tu care spuneai ca nu mai crezi in dragoste la prima vedere, cunosti pe cineva de la care nu iti mai poti desprinde nici ochii, nici gandul. Oare despre ce o fi vorba acum?

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Capricorn

O zi destul de banala de miercuri, in afara faptului ca la spre seara o sa te enervezi putin. Revine in actualitate o problema mai veche care nu a fost rezolvata de cine ar fi trebuit, la timp. Decizi sa te ocupi personal!

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Varsator

Esti foarte relaxat si vesel astazi. Relationezi excelent cu oamenii pe care ii intalnesti si iti este foarte usor sa iti expui ideile. Asta, pentru ca stii exact ceea ce vrei sa faci in perioada urmatoare...

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 - Pesti

Ai tot tacut, dar simti ca ai ajuns la limita suportabilitatii. S-au acumulat niste tensiuni intre tine si cineva din familie si esti gata sa rabufnesti. Te opreste, brusc, soneria telefonului. Cand vezi cine te apeleaza, te mai calmezi.

Comenteaza