HOROSCOP 25 august 2022

HOROSCOP 25 august 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 25 august 2022.

Berbec

Ai o idee geniala legat de un proiect pentru job, dar nu poti sa o aplici de unul singur. Va trebui sa-ti alegi cativa oameni cu care sa poti duce totul la bun sfarsit. Ia in considerare si caracterul, nu doar performantele celor cu care vei lucra.

Taur

De cateva zile stai aproape incontinuu la telefon sau pe chat cu o persoana de care simti ca te-ai atasat dupa cateva conversatii. Poate ca ar trebui sa faci un pas inainte si sa propui o intalnire fata-n-fata. Sau inca nu stii ce-ti doresti...

Gemeni

Simti ca ceva pluteste in aer. Ai o stare de neliniste si ii banuiesti pe cei din jur de ceva necurat. Stai linistit, este vorba doar despre o surpriza de proportii.

Rac

Faptul ca urmeaza sa iei parte la o sedinta in cadrul careia ti s-ar putea decide viitorul iti provoaca emotii. Fii atent la ceea ce ti se comunica si noteaza ceea ce este mai important, asa vei fi sigur ca nu omiti nimic.

Leu

La job ti se pare destul de stresant insa compensezi cu viata personala care evolueaza foarte bine. S-ar putea sa ai parte de niste surprize placute din partea partenerului de viata.

Fecioara

Fii mai atent la starea fizica si fa mai mult sport. Ar trebui sa te ocupi putin si de ceea ce mananci. Incearca sa consumi mai multe fructe si legume. In cateva saptamani te vei simti ca nou.

Balanta

Mare atentie daca esti nevoit sa semnezi ceva astazi. Citeste cu atentie actele pe care le primesti pentru a nu confunda anumite detalii. Daca simti nevoia, consulta-te cu cineva apropiat.

Scorpion

Primesti cateva propuneri de colaborari, iar unele dintre ele sunt chiar demne de luat in seama. Stai si gandeste-te bine inainte de a oferi un raspuns.

Sagetator

Nu prea iti sta gandul la munca pentru esti preocupat de o problema personala. Spre dupa-amiaza te vei linisti, pentru ca vei afla totul s-a rezolvat.

Capricorn

Dimineata primesti o noua responsabilitate. Nu esti foarte incantat de acest lucru, insa nu poti refuza. Urmatorul pas ar fi sa te asiguri ca cei cu care urmeaza sa lucrezi sunt oameni de incredere si ca nu iti vor crea probleme.

Varsator

Faci ceva ce te aduce in centrul atentiei. Nu esti obisnuit sa fii in postura aceasta si ai emotii. Abia o sa iti gasesti cuvintele cand vorbesti cu cineva.

Pesti

Multa munca si alergatura - asa o sa arate ziua! Nu te astepta la momente libere la birou, pentru ca nu o sa ai. Nici pe seara nu iti programa nimic...

Comenteaza