HOROSCOP 25 octombrie 2016

HOROSCOP 25 octombrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 25 octombrie 2016.

Berbec

Ai grija la resursele tale financiare si nu risipi banii pe lucruri care doar iti plac, dar nu-ti folosesc in niciun fel. Este posibil ca in curand sa ai nevoie de o suma mare de bani si ar fi bine sa faci cateva economii chiar de pe acum.

Taur

Este posibil sa intri intr-o discutie mai apriga cu un prieten destul de apropiat, situatie care va conduce negresit la schimbarea starii tale de spirit si implicit modului in care privesti lucrurile.

Gemeni

Este o zi buna pentru negocieri si pentru a obtine cateva aprobari. Ceea ce spui trebuie sa fie neaparat sustinut de fapte, caci pentru unele persoane vorbele nu sunt de ajuns pentru a se arata interesate de o eventuala colaborare cu tine.

Rac

Astazi tine-ti parerile doar pentru tine, caci altfel s-ar putea sa-i jignesti intr-un fel sau altul pe cei din jurul tau, cu voia sau fara voia ta. Pastreaza-ti resursele pentru situatii mult mai complicate, pe care le vei trata altfel.

Leu

Este momentul sa demonstrezi tuturor ca nu esti acea persoana rigida pe care o afisezi cateodata si ca esti dispus sa apelezi si la spontaneitate si curaj pentru a-ti atinge scopurile.

Fecioară

Astazi reactionezi fara sa te gandesti la repercursiuni si mai ales la impactul pe care actiunile tale impulsive il pot avea in special asupra partenerului de viata, inclusiv la locul de munca te vei simti ca la o competitie, ceea ce te oboseste.

Balanţă

Te confrunti cu situatii destul de stresante atat la job, cat si in relatia cu partenerul tau. Intotdeauna trebuie spus adevarul, insa de aceasta data ai grija cum il spui, pentru ca s-ar putea sa ranesti fara sa iti doresti acest lucru.

Scorpion

Planul tau de afaceri va da in curand roade, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche, ci sa muncesti la fel de mult in continuare.

Săgetator

Tratezi cu diplomatie si mult calm unele situatii conflictuale care vor aparea astazi, desi uneori iti doresti sa spui lucrurilor pe nume, indiferent ce presupune acest lucru. 

Capricorn

Beneficiezi de sfatul bun al unui prieten sau incerci sa gasesti raspunsurile in propria gandire, cert este ca niciun obstacol nu te poate face sa renunti.

Vărsător

Ai de rezolvat cateva probleme importante astazi, care te pun pe ganduri. Nu pierde timpul prea mult cu analizarea acestora, treci la actiune!

Peşti 

Te confrunti cu o situatie in care ai nevoie urgenta de ajutorul unui prieten bun si vei parte de o zi plina de surprize, iti va sari in ajutor cineva la care nu te-ai fi asteptat.

 

Comenteaza