HOROSCOP 25 septembrie 2022

HOROSCOP 25 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 25 septembrie 2022.

Berbec

Starea de oboseală psihică de ieri s-ar putea să te urmărească şi astăzi, astfel că este important să te concentrezi în continuare pe eliminarea stresului şi a factorilor perturbatori pe plan emoţional. Pe de altă parte, te simţi mai pregătit(ă) de provocările care te aşteaptă mâine la serviciu. Intrarea Lunii în casa parteneriatelor te atenţionează însă că, cel puţin pentru moment, atenţia ta ar trebui să se îndrepte în direcţia vieţii de cuplu, către partener.

Taur

S-ar putea să îţi fie greu să armonizezi şi astăzi viaţa personală cu cea socială, dar trebuie să te concentrezi pe obţinerea unui echilibru între cele două domenii. În cel dintâi, se remarcă astăzi momente de afecţiune între tine şi partener, de voie bună în raport cu cei mici. Diseară, Luna intră în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce dă de înţeles că începi să te pregăteşti, sufleteşte cel puţin, de săptămâna lucrătoare.

Gemeni

Te urmăresc şi astăzi unele probleme de ordin profesional care nu-ţi permit să te bucuri aşa cum se cuvine de momentele cu cei dragi, dar încearcă să nu le laşi să te afecteze prea tare, mai ales dacă ai avut parte de tensiuni în trecut cu familia din cauza nivelului de implicare arătat pe planul muncii. Apoi, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce pune şi mai mult accentul pe cei dragi.

Rac

Ai parte şi astăzi de riscul de a te implica în polemici din care nu prea ai cum să ieşi învingător(are) dacă nu admiţi că, în raport cu unele subiecte, dreptatea nu este de partea ta. Vestea bună este că, într-un fel sau altul, o dai la pace cu interlocutorii şi ajungi la un consens. La finele zilei, Luna se instalează în casa familiei, ceea ce garantează o atmosferă armonioasă în raport cu cei dragi.

Leu

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să se menţină şi astăzi riscul de a te confrunta cu lipsuri pe care nu le-ai luat în calcul, cu cheltuieli mai mari decât de obicei. Este posibil totuşi să te fereşti de unele din ele sau să scoţi cămaşa pe altă parte. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că sunt favorizate diseară întâlnirile cu prietenii şi rudele.

Fecioară

Tensiunile s-ar putea să îşi facă loc şi astăzi în raport cu partenerul de viaţă, astfel că trebuie să cauţi în continuare consensul în anumite privinţe. Dup-amiază, atmosfera devine mai conciliantă sau poate chiar ajungeţi la un punct de vedere comun. Diseară, Luna ajunge în casa finanţelor, semn că s-ar putea să fie nevoie să îţi faci unele calcule în legătură cu activităţile de astăzi sau investiţiile pe care le vei face cândva săptămâna viitoare.

Balanţă

Oboseala de pe planul fizic continuă şi astăzi să fie o problemă pentru tine, astfel că este important să îţi faci timp pentru odihnă. Vei vedea că astfel s-ar putea să ai mai multă energie pentru toate lucrurile pe care vrei să le faci după-amiază. Spre seară, Luna îşi face apariţia în semnul naşterii tale, semn că lucrurile intră încetul cu încetul pe un făgaş normal, că te bucuri de o stare de spirit bună.

Scorpion

Se pune şi astăzi problema descoperirii echilibrului între planul sentimental şi cel social, între angajamentele cu prietenii şi cele cu persoana iubită. Cele cu gaşca îţi rezervă însă cele mai multe satisfacţii, cel mai probabil şi pentru că nu aţi petrecut suficient timp împreună în ultima vreme. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi faci timp şi pentru recalibrarea emoţională sau mentală.

Săgetător

Se menţine şi astăzi conflictul între viaţa de familie şi cea profesională, astfel că provocările din acest punct de vedere continuă. Dacă te decizi însă de-a face unele treburi astăzi, s-ar putea să îţi uşurezi programul de mâine din anumite puncte de vedere. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa vieţii sociale, semn că ar putea apărea o invitaţie de a te vedea cu prietenii într-un loc frumos, care vă place tuturor.

Capricorn

Trebuie să fii atent(ă) în continuare cum te raportezi la anumite persoane sau subiecte de discuţie pentru că s-ar putea să ieşi cu orgoliul şifonat dacă nu iei în considerare anumite aspecte. Pe de altă parte, în raport cu cei dragi, ai parte de unele momente frumoase, care fac din acest weekend unul memorabil. Spre seară, Luna progresează în casa statutului social, semn că ai putea ave parte de întâlniri cu unele persoane foarte importante.

Vărsător

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea bine nici astăzi, astfel că este important să păstrezi o măsură în toate, ba chiar să eviţi situaţiile în care rişti să cheltuieşi mai mult decât ar fi indicat. Pe plan familial, lucrurile merg bine, lucru vizibil mai ales dacă te-ai confruntat recent cu tensiuni. Diseară, Luna poposeşte în casa călătoriilor, semn că o mini-ecursie undeva pe aproape s-ar putea să-ţi cadă mai bine decât credeai.

Peşti

Tensiunile între tine şi partenerul de viaţă s-ar putea să se prelungească până astăzi şi trebuie să ai grijă cum le gestionezi, astfel încât să nu atingă punctul culminant astăzi. Dacă analizezi atent lucrurile, s-ar putea să îţi reuşească acest lucru în a doua parte a zilei. Luna intră apoi, diseară, într-o importantă casă relaţională, semn că dacă aţi trecut peste divergenţe, nu vă veţi mai întâlni cu ele nici în săptămâna care va urma.

Comenteaza