HOROSCOP 26 august 2022

HOROSCOP 26 august 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 26 august 2022.

Berbec

Te legi prea mult de ceva ce tine de trecut. Chiar daca ti se pare greu, trebuie sa faci un efort si sa te eliberezi. Ce-a fost, a fost, acum uita-te doar inainte!

Taur

Ti se ofera sansa de a castiga niste bani in plus, insa mai ai nevoie de ajutorul cuiva si nimeni nu pare interesat. Totusi, iti va fi alaturi cineva la care nici nu te-ai fi gandit.

Gemeni

Stai cu ochii pe telefon toata ziua. Raspunsul pe care il astepti deja de prea mult timp o sa vina astazi. Din pacate, nu va fi ceea ce sperai. Asta te va obliga sa-ti schimbi planurile...

Rac

Chiar daca nu te asteptai, vei avea o zi obositoare. Foarte multa treaba la birou dupa care, acasa, te asteapta ceva si mai dificil. Noroc cu partenerul care iti da o mana de ajutor.

Leu

Esti putin stresat. Ai fi vrut sa pleci mai repede de la birou, azi, dar pentru ca ai mult de munca nu crezi ca va fi posibil. Incearca sa nu cauti alinare in alimentatia nesanatoasa, o sa ai probleme mai tarziu.

Fecioara

Discutiile de astazi de la locul de munca vor avea un final neasteptat, dar nu in sens negativ. Te asteptai la clipe tensionate, dar totul s-a termiat cu bine. Te poti pregati de weekend!

Balanta

O zi invaluita in mult calm. Ar fi indicat sa profiti de aceste clipe, mai ales daca inca nu ai niciun program. Odihneste-te sau, pur si simplu, stai si mediteaza. Prinde bine sa te gandesti, din cand in cand, doar la ale tale.

Scorpion

Esti obosit si astepti cu nerabdare weekendul. E vorba doar de cateva ore. Aduna-ti toata energia de care mai dispui si termina ce ai de facut la job. Termenul limita se apropie.

Sagetator

Nu te sfii sa fii putin mai egoist. Mereu te gandesti la ceilalti. Poate ar fi momentul sa iei o pauza si sa pui binele tau inainte. Asteapta-te la reactii de uimire din partea unor persoane din anturaj.

Capricorn

Weekend-ul bate la usa si nu te mai poti concentra la discutiile de la birou. Decat sa faci vreo gafa, gaseste o scuza si retrage-te. Seara, nu scapi de discutii, de data asta, cu partenerul, pe teme financiare.

Varsator

Dovedesti ca nu ai o inima de piatra, dimpotriva! Faci ceva deosebit pentru o persoana necunoscuta aflata la nevoie. Chiar daca nu acesta era scopul, gestul tau il va cucerii iremediabil pe partener.

Pesti

Odihneste-te cat mai mult astazi, pentru ca maine te asteapta o zi destul de grea. Vei avea nevoie de multa energie pentru a face fata programului pus la punct de prieteni.

Comenteaza