HOROSCOP 27 aprilie 2022

HOROSCOP 27 aprilie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 27 aprilie 2022.

Berbec

Ai cam petrecut in ultima vreme si cineva iti atrage atentia ca este timpul sa te pui pe treaba. Muncesti, n-ai de ales, si cam asa o sa-ti petreci toata ziua pana seara tarziu.

Taur

Ai atatea pe cap incat abia mai ai timp sa respiri. Cu toate astea, tot nu vei reusi sa multumesti o persoana. Pastreaza-ti calmul! Incearca sa nu iei in seama toate rautatile.

Gemeni

Proiectele abia incepute iti dau batai de cap si nu o sa ai timp de nimic altceva. Intr-un fel este bine pentru ca in acest fel nu o sa mai ai timp sa te gandesti la problemele de acasa si o sa te simti mai bine.

Rac

Ai mari emotii in legatura cu un eveniment care urmeaza sa aiba loc in curand. Esti atat de preocupat incat uiti de niste promisiuni facute cuiva apropiat. Va trebui sa gasesti o explicatie pentru asta.

Leu

Ai avut parte de niste zile pline de stres care, in sfarsit, au trecut. Simti, deja, apropierea zilelor libere din weekend si iti faci planuri. Totusi, pana atunci, mai ai de lucru.

Fecioara

Primavara a pus stapanire si pe tine. Esti plin de voie buna si optimism. Tocmai ai pus la cale o intalnire cu prietenii catre sfarsitul saptamanii si abia astepti sa iesiti in natura. 

Balanta

Esti dornic de munca, insa te-ai saturat sa nu ti se laude rezultatele, asa ca astazi te hotarasti sa spui tot ceea ce gandesti. O sa vezi ca te vei simti mult mai bine dupa ce o sa faci acest lucru.

Scorpion

Esti plin de energie si o sa ii faci si pe cei din jurul tau sa se simta la fel. Spre amiaza o sa primesti o veste nu tocmai buna de acasa, insa dupa ce o sa vezi ca totul a fost o alarma falsa o sa iti vezi in continuare de treaba linistit.

Sagetator

Chiar daca nu toti sunt de acord cu tine, te-ai decis! Ai luat o hotarare si vei porni pe drumul tau fara sa privesti in urma. Ai putea sa acorzi putin credit si celorlalti. Trebuie sa inveti sa si asculti, nu doar sa actionezi.

Capricorn

Esti foarte generos si ii ajuti pe cei care au nevoie. Imprumuti chiar si ultimii tai bani, daca trebuie. Esti gata sa faci totul pentru prietenii tai. N-ar strica, din cand in cand, sa verifici daca prietenia pe care o areti cuiva e reciproca.

Varsator

De obicei te deranjeaza cand cineva se baga peste tine la locul de munca, dar astazi e altfel: chiar te bucuri sa lucrezi in echipa, pentru ca ai multe de invatat de la niste persoane cu multa experienta.

Pesti

Esti afectat de o veste primita de departe, dar incerci sa te detasezi pentru a te putea concentra asupra propriilor tale probleme si asupra vietii tale personale.

 

Comenteaza