HOROSCOP 27 aprilie 2024

HOROSCOP 27 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024.

Berbec

Ziua se anunta destul de linistiat. Te vei intalni cu niste persoane cu care vei discuta lucruri poate prea serioase pentru weekend. Te ingrijoreaza o problema financiara, insa nu este cazul sa disperi, nu e atat de grava precum crezi.

Taur

Corpul iti transmite niste semnale de alarma. Ar fi bine sa-ti faci timp si pentru tine! In relatia amoroasa s-ar putea sa fii luat prin surprindere de anumite cuvinte ale partenerului. Nu-ti fa griji, tachinarile fac parte din modul vostru preferat de comunicare.

Gemeni

Ai tendinta sa lenevesti mai mult decat de obicei, lucru care va intampina reactii dezaprobatoare din partea familiei. Revino-ti, ai lucruri mai bune de facut. De exemplu, sa te pregatesti de iesirea de seara cu prietenii...

Rac

Ai parte de o zi destul de agitata. Parca tu esti vinovat de toate. Toti cei din familie care au probleme, arata cu degetul spre tine. Dupa o discutie mai lunga, lucrurile se vor linisti. 

Leu

Ti-ai pus in gand sa reusesti in tot ceea ce ai inceput in aceasta perioada si pentru asta esti nevoit sa iti sacrifici aproape tot weekend-ul. Nu esti incantat de asta, dar te vei mobiliza pana la urma si te vei pune pe treaba.

Fecioara

Desi nu prea ai avut parte de vesti bune in ultima vreme, in acest weekend situatia se va schimba. Chiar aveai nevoie de acest lucru pentru a te mai relaxa. 

Balanta

Te simti obosit. Asta pentru ca te lasi coplesit de problemele celor apropiati. Daca stai si analizezi, vei vedea ca nu e nimic grav. Incearca sa-l lasi pe fiecare sa se descurce, nu lua asupra ta mai mult decat e nevoie. 

Scorpion

Iti petreci toata ziua departe de casa, astfel ca seara s-ar putea sa resimti o oboseala accentuata. E bine sa o lasi mai usor si sa te odihnesti cat mai mult. 

Sagetator

Esti tafnos, nimic nu te satisface. Ai impresia ca cei din jur nu te aprecieaza si esti hotarat sa schimbi asta. Asa ca, o sa spui ceea ce te deranjeaza. Partea buna este ca la sfarsitul zilei o sa primesti ceea ce ti-ai dorit.

Capricorn

Toata ziua vei pune intrebari - vrei neaparat sa afli daca faci ceea ce trebuie, daca esti la locul potrivit... Nu esti interesat de ce cred ceilalti despre tine, ci de modul in care te percepi tu.

Varsator

Prietenii se pot baza pe tine in acest weekend. Ceilalti te privesc ca pe un erou dupa ce salvezi o persoana care se afla intr-un impas. Drept urmare, te vei alege cu un prieten adevarat, pe viata. 

Pesti

Ar fi bine sa te feresti de niste persoane pentru care barfa e principala preocupare. Nu te baga in discutii pe care ai putea sa le regreti mai tarziu. Nu poti stii cum se interpreteaza ceea ce spui tu. 

Etichete
Comenteaza