HOROSCOP 27 martie 2018

HOROSCOP 27 martie 2018

HOROSCOP 27 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 27 martie 2018.

HOROSCOP  27 martie 2018 - Berbec

Te-ai cam plictisit de ceea ce faci si simti nevoia de altceva. Pentru inceput schitezi doar un plan pentru ca vrei sa vezi ce se intampla in perioada urmatoare.

 

HOROSCOP 27 martie 2018 - Taur

Ai petrecut cateva zile placute in compania unor persoane pe care le consideri deosebite. Poti sa spui ca sunt modelul tau in viata, genul de oameni de la care ai ce invata. Ii respecti pentru asta.

 

HOROSCOP 27 martie 2018 - Gemeni

Te simti fara energie si te mobilizezi mai greu dimineata. Nu vrei sa intarzii la munca, insa nici nu vrei sa renunti la tabieturile tale. Pune in balanta si vezi ce este mai important pentru tine.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Rac

Afli ceva ce schimba total datele unei probleme si esti gata sa iei masuri. Noroc ca te gandesti sa verifici informatia. Cel care te-a anuntat a inteles ceva gresit...

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Leu

Trebuie sa iei o decizie dificila. Ai si tu anumite principii si nu poti sa treci prea usor peste ceva ce se petrece astazi. Stai linistit, in cele din urma, lucrurile se vor rezolva de la sine.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Fecioara

Instinctul iti spune ca acum este momentul pentru o investitie care ar putea sa iti aduca multi bani in cont. Inainte sa actionezi, n-ar fi rau sa intrebi si oameni cu mai multa experienta decat tine.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Balanta

Se anunta o zi plina, asa ca nu mai pierde vremea. Daca vrei sa mai ai timp macar de o pauza de cafea, pune-te pe treaba. Însă, orice ai face, nu te grabi. Altfel, risti sa-ti petreci seara la job.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Scorpion

Nu ai chef de nimic astazi. Refuzi orice ti se propune si faci doar ceea ce trebuie. Un telefon primit spre seara te scoate rapid din starea asta.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Sagetator

Incearca sa fii putin mai cumpatat cu banii in perioada asta. Daca continui sa cheltui in ritmul asta, sa nu te miri ca ramai cu portofelul gol chiar inainte de Sarbatori.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Capricorn

Esti primul in firma si muncesti fara oprire toata ziua. Daca o tii tot asa, ceilalti vor crede ca vrei sa ajungi “angajatul lunii” sau chiar mai mult. Asta, mai ales dupa laudele primite la ultima sedinta...

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Varsator

Aerul de primavara de afara iti da atata energie si pofta de viata incat te simti capabil de orice. Asa se face ca te apuci de ceva ce ai tot amanat in ultimele luni.

 

HOROSCOP  27 martie 2018 - Pesti

Toti ochii sunt atintiti asupra ta astazi si primesti o serie de complimente. Schimbarea pe care ai facut-o nu trece neobservata. Te bucuri ca are un asemenea efect.

Comenteaza