HOROSCOP 27 octombrie 2022

HOROSCOP 27 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 27 octombrie 2022.

Berbec

O veste venita inca de dimineata de la o persoana aflata la mare departare te incanta. Abia poti sa iti stapanesti emotiile, toata ziua iti va sta gandul la ce ai aflat.

Taur

Daca nu vrei sa ai necazuri, nu spune mai departe ceea ce afli astazi. O sa fie mai bine pentru tine daca stii sa taci, pentru ca anumite persoane la care tii s-ar putea simti vizate in cazul in care ai deschide subiectul.

Gemeni

Esti constient ca trebuie sa termini un proiect important pentru tine şi pentru asta esti dispus sa sacrifici o intalnire cu prietenii. Unii s-ar putea sa strambe din nas, dar daca iti sunt prieteni adevarati, vor intelege.

Rac

O zi care initial parea una obisnuita, se transforma intr-o adevarata "furtuna"- cel putin la job. Dupa-amiaza se "insenineaza" din nou atmosfera, asa ca, spre seara, vei putea zambi iar relaxat. 

Leu

Partenerul de viata te surprinde din nou. Nici prin gand nu iti trecea ca ar putea fi capabil de asa ceva si ramai fara cuvinte. O sa ai nevoie de cateva minute ca sa realizezi ce ti se intampla.

Fecioara

Te simti in forma, atat fizic, cat si psihic, asa ca ti-ai trasat sarcini mari azi. Seara vei constata ca ai fost prea optimist cand ti-ai propus sa termini totul intr-o singura zi. Nu ai luat in calcul micile obstacole care pot aparea.

Balanta

Astazi ai chef sa faci ceva iesit din comun, dar orice-i propui partenerului, nu pare sa-i fie pe plac. Ori exagerezi tu, ori partenerul nu e in cea mai buna forma. Ajusteaza-ti planurile asa incat sa cadeti de acord.

Scorpion

Cineva iti atrage atentia in legatura cu ceva ce ai gresit si te enervezi cand se intampla asta. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul pentru ca si criticile sunt constructive cateodata. 

Sagetator

Nu stii cum sa procedezi: ai nevoie urgent de banii pe care i-ai dat imprumut unei rude mai indepartate si nu stii cum sa procedezi. Ultima data cand i-ai cerut, a recurs la un santaj emotional si ai cedat...

Capricorn

La job totul merge chiar mai bine decat sperai. Ai primit un proiect la care lucrezi cu placere si nici nu simti cum trec orele. Nu te neglija, chiar daca ai multe satisfactii muncind, nu uita sa te si odihnesti!

Varsator

Crezi ca ai parte de prieteni extraordinari care sunt gata sa-ti sara in ajutor in orice situatie, insa simti gustul amarui al dezamagirii cand constati ca o parte din ei dispar ca prin minune tocmai cand ai avea nevoie mai mare de ei.

Pesti

Mai gandeste-te daca e cazul sa tii mortis sa termini ce ai inceput. Nu are rost sa te complici daca nu este neaparata nevoie, mai ales ca ai primit semnale descurajatoare din partea unora.

Comenteaza