HOROSCOP 28 martie 2023

HOROSCOP 28 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 28 martie 2023.

Berbec

O sa ai parte de o surpriza pusa la cale de niste colegi mai glumeti. Nu poti sa stii ce le trece prin cap, dar, asteapta-te la ceva iesit din comun.

Taur

Au fost voci care te-au criticat cand ai insistat sa te apuci de un proiect, insa, acum cand ai reusit sa-l duci la bun sfarsit, putini au venit sa iti stranga mana. Poate asa iti vei da seama cine iti este cu adevarat prieten.

Gemeni

O persoana mai in varsta te va ruga sa o ajuti sa rezolve ceva. Chiar daca stai foarte rau cu timpul, fa cumva sa-i intinzi mana de ajutor de care are nevoie. Si asta, fara sa astepti multumiri, fa-o din suflet.

Rac

Straduintele tale din ultima perioada nu raman neobservate la locul de munca. Va fi vorba fie de un beneficiu financiar, fie despre o functie mai buna in cadrul firmei in care lucrezi.

Leu

Partenerul insista sa faca niste schimbari in casa si iti cere sa te implici. Chiar daca nu iti place sa muti mobila si sa zugravesti pereti, incearca, totusi, sa participi si tu cu ceva. 

Fecioara

Vei fi nevoit sa-ti iei o zi libera ca sa poti fi alaturi de o persoana din familia ta care te roaga sa o insotesti la un drum. Chiar daca la inceput ti se va parea fara sens, vei constata, la final, ca a meritat.

Balanta

Esti in forma buna si faci ceva ce ii va surprinde pe toti cei de langa tine in mod placut. Azi te vei simti foarte bine chiar si la locul de munca unde orele vor trece mai usor.

Scorpion

Proiectul pe care ti-l doreai foarte mult e pe cale sa inceapa. Esti constient ca va trebui sa faci tot ceea ce poti pentru ca totul sa iasa asa cum ai promis. In sens contrar, sefii isi vor pierde increderea in tine.

Sagetator

Dimineata nu te simti prea bine, insa dupa o cafea totul o sa revina la normal si vei fi uimit de cat de bine o sa iti mearga. Chiar daca nu parea o zi prea buna, spre seara se va transforma in una demna de tinut minte.

Capricorn

Asteapta-te la vesti bune astazi. O persoana cu care ai discutat mult in ultima vreme iti transmite o informatie ce te va face sa te simti increzator pentru ceea ce urmeaza sa faci.

Etichete
Comenteaza