HOROSCOP 29 septembrie 2024

HOROSCOP 29 septembrie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 29 septembrie 2024.

Berbec

Se poate să fiți pe drum că vă-ntoarceți de pe unde-ați fost plecați și o să v-acapareze peisajul, că tot erați dornici de imagini de vis.

Taur

Familia vrea să v-adunați în jurul mesei, la prânz și să luați în discuție un demers imobiliar prin intermediul unei firme și să vă puneți cu toții de acord.

Gemeni

Or să vă coopteze prietenii într-o activitate care să vă pună creativitatea în funcțiune și o să descărcați acolo tensiunile, ca să fiți fresh de mâine-ncolo.

Rac

E posibil să vă iasă în cale o persoană care să vă suscite imaginația chiar să vă vedeți într-o relație care să vă facă fericiți.

Leu

Poate vă-ntoarceți buzunarele pe dos să strângeți suma necesară să-i scoateți pe ai voștri la un prânz, o cină, sau la o-nghețată, o plimbare în parc.

Fecioară

E cineva care-și reînnoiește invitația de a vă da acceptul pentru un proiect despre care ați discutat mai demult dar atunci nu era momentul.

Balanță

Sunt evenimente la care o să luați și voi parte, c-or fi oameni dragi vouă și o să contribuiți și voi și material și sufletește cu câte ceva.

Scorpion

E undă verde la călătorii, poate îndrăzniți un dus-întors mare, munte și o să-i luați și pe prieteni cu voi ca s-aveți o companie selectă.

Săgetător

Sunteți dispuși să fiți deschiși la pungă, să faceți o tratație cu sau fără un prilej anume și să-i chemați pe prieteni la voi, sau mai degrabă la un restaurant, undeva.

Capricorn

O invitație la un eveniment monden și o să vă asigurați că vin și oamenii la care aveți voi un interes, să intrați într-o colaborare cu ei.

Vărsător

Poate sunt treburi urgente de făcut pe-acasă, poate vă roagă ai voștri câte ceva și o să fiți promți în replică să puteți ieși și la o plimbare spre după-amiază.

Pești

Se poate s-aveți o discuție-ntre patru ochi cu cineva care vrea să reluați o relație care-și pierduse culoarea, vibe-ul și o să vă evaluați sentimentele.

Mai multe puteti citi AICI

Comenteaza